leren presenteren en etaleren

Aanbod voor sCholen

Op zoek naar extra praktijkles voor studenten?

Ben je op jouw school of opleiding verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Dan weet je hoe belangrijk praktijklessen zijn om een goede verkoopspecialist, ondernemer of manager Retail klaar te stomen voor de huidige arbeidsmarkt. Waar kunnen studenten de basisprincipes oefenen in presenteren, styling en etaleren? Een Workshop Presenteren & Etaleren is het antwoord!

Lespakket voor scholen

Workshop Presenteren en Etaleren
In een dag(deel) werken we met de studenten vanaf de basisprincipes stap voor stap naar een verrassend eindresultaat! 

Lespakket in 3 modules
Alle basisprincipes over het vak presenteren en etaleren komen aan bod. Met als eindresultaat het maken van een eigen complete productpresentatie!

Ook voor docenten!
Speciaal voor vakleerkrachten hebben we een Training Presenteren en Etaleren. Nieuwe retail-kennis en frisse ideeën voor extra les-inspiratie!

Extra workshops!

Wij hebben voor studenten de Workshop Presenteren en Etaleren en het leerpakket Presenteren en Etaleren bestaande uit 3 modules.
Daarnaast hebben we ook losse workshops die we geven aan studenten en vakdocenten. Zoals bespannen, inpakken van cadeaus en zelf communicatie schrijven. Deze extra modules geven we in combinatie met de Workshop Presenteren en Etaleren en als toevoeging in het leerpakket. Maar los kan natuurlijk ook.
Of wat dacht je van een  City Trend Tour in Utrecht! Samen de stad in op zoek naar Retail-inspiratie!

Zit voor jouw school, docenten of studenten de juiste training er niet bij? Neem contact met ons op, we zijn flexibel en vindingrijk!

Interessant! Neem contact met mij op

training VMBO
Quote docent vmbo
docenten workshop
Quote docent VMBO
training docenten

Ook voor docenten

Speciaal voor docenten die les geven op een VMBO en MBO met de richting Economie en ondernemen hebben we een training Presenteren en Etaleren. Vol met de nieuwste Retail-kennis, etaleer tips en handige vaardigheden uit de praktijk. Ben je als leerkracht op zoek naar extra input en ondersteuning van het vak presenteren en etaleren? Laat je als vakdocent Presentatie en styling bijspijkeren in een opfristraining en krijg nieuwe energie, inspiratie en input om met je leerlingen aan de slag te gaan! #blijvenleren #bijblijven

Voor meer informatie over de basisprincipes van het vak kijk je bij de Training 0.1 Presenteren en Etaleren (Basis) 

Ken je de basisprincipes van het etaleer vak en wil je een stap verder? Kijk dan bij de Training 0.2 Presenteren en Etaleren 

Een inspiratie workshop tijdens een team dag!

Tijdens deze Workshop Presenteren en Etaleren leer je met jouw collega’s in een dagdeel de beginselen van dit mooie Retail vak!
Naast theorie gaan we vooral veel oefenen. Met de juiste tips & tricks en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Waarom presenteren, styling en etaleren zo belangrijk is voor een winkel
  • Hoe klanten kijken, kiezen en kopen
  • Artikelpresentaties maken
  • Composities herkennen en maken
  • Gebruik van opbouw, ondergrond en achtergrond
  • Kleurenleer en materiaalgebruik in je presentatie
  • Werken in teamverband

Wil je de workshop afsluiten met een eind battle? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

 

2-daagse training Presenteren & Etaleren op maat

Een docente van het Nordwin College mobiliseerde een groep collega’s.  Aan de hand van de door het ministerie benoemde examencriteria organiseerden wij een speciale 2-daagse training Presenteren & Etaleren. De deelnemende docenten kregen tijdens deze twee intensieve dagen de tijd om alle kennis en vaardigheden te oefenen onder deskundige begeleiding.

Naast veel plezier, in de rol als leerling, een unieke kans om ideeën met elkaar uit te wisselen. Er is veel inspiratie opgedaan voor het vormgeven en overbrengen van het eigen lesmateriaal. Met zoveel tips, kennis, inzicht en inspiratie in de bagage kunnen zij de studenten daar zeker verder mee helpen!

Wil je meer informatie over een training of workshop op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee!

Interessant! Neem contact met mij op

Gastdocent nodig?

Jaarlijks krijgen de studenten van de TU Delft een lezing Visual Merchandising als onderdeel van hun Minor Retail Design.
De praktijkbeelden geven inspiratie en nieuwe inzichten en stof tot nadenken voor hun eigen project. Het is voor een opleiding soms fijn om een externe praktijkgerichte docent voor de groep te plaatsen. Samen werken aan talent, wij snappen ook dat het niet eenvoudig is altijd die kar zelf te trekken!