leren door doen!

praktijkaanbod voor scholen

Op zoek naar extra praktijkles in Presenteren en Etaleren?

Ben je op jouw school of opleiding verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Geef je les in winkelpraktijk op een praktijkschool, presentatie en styling op een VMBO of Presenteren en Etaleren op een MBO opleiding? Dan weet je hoe belangrijk praktijklessen zijn! Waar kunnen leerlingen en studenten, op hun niveau, de basistechnieken van het presenteren, styling en etaleren oefenen in de praktijk? Wij gaan graag met ze aan de slag!

Bekijk direct het aanbod voor jouw school:

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

Scholen Project in 3 modules

Leren Presenteren en Etaleren doe je in de praktijk! En dat begint al op school. We weten uit ervaring dat het soms best een uitdaging is om deze lessen te organiseren. Zeker met de beperkte mogelijkheden en middelen die er zijn. Om een invulling te geven aan deze vraag en beroepsonderwijs te ondersteunen hebben we praktijk gerichte Workshops over etaleren en product presentaties ontwikkeld. Eenvoudig, leuk en leerzaam voor jongeren! Nieuw is ons scholen Project in 3 modules voor VMBO en MBO! De deelnemers krijgen tijdens dit project (dat meerdere weken in beslag neemt) de opdracht om een product presentatie te bedenken en te ontwerpen voor een eigen winkel of product. Naast de basistechnieken van het etaleren leren ze welke stappen je allemaal maakt om tot een aantrekkelijke product presentatie te komen die verkoopt!

Trainers Kurien en MarjoleinDe trainers, Kurien en Marjolein

Samen op scholen voor een enthousiaste en uitdagende groep studenten of leerlingen een workshop Presenteren en Etaleren geven. Zo leuk! Jongeren op scholen het vak leren dat we zelf al jaren beoefenen, waar we zoveel van weten en zo belangrijk vinden, hoe geweldig is dat?! Leren door DOEN!
We geloven dat de FUN factor heel belangrijk is om te kunnen leren. Want leren moet wel leuk zijn! Je op je gemak voelen is nodig om te durven proberen, fouten te kunnen maken en vragen te stellen. Aan de enthousiaste reacties merken wij dat het werkt. Meer weten? Over ons!

training docenten
Quote docent VMBO

Presenteren en Etaleren ook voor toekomstige bakker en bloemstylist!

Omdat geen enkele opleiding of leerling hetzelfde is maken wij onze workshops voor scholen ook op maat. Zodat we iedereen die in de toekomst een product te verkopen heeft kunnen leren presenteren en etaleren! Want zonder presentatie is er immers geen verkoop.
De principes van het presenteren en etaleren zijn in de basis allemaal gelijk. Maar elk product heeft zijn eigen soort presentatie nodig! Daarom is de workshop voor een toekomstige bakker net weer anders dan voor een bloem en groen stylist.
Voor leerlingen die meer praktisch zijn ingesteld past een korte eenvoudige uitleg en daarna vooral doen, het beste. We passen de presentaties, het beeldmateriaal en de oefeningen aan op het niveau en praktijkrichting van de leerlingen en studenten. Dit doen we altijd in samenspraak en overleg met de docent. We helpen graag mee om de leerlingen te laten groeien! 

Interessant! Hier wil ik meer over weten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.