Trainingen & workshops

Aanbod voor Winkelketens

Hoe verbeter je de uitstraling van jouw filialen?

Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van een mooie winkelformule, een aantal filialen, of winkelketens. Het is hard werken om de winkels op niveau te krijgen èn te houden. De uitstraling van je winkel(s) wordt bepaald door alles wat voor klanten aanwezig is. De totale look en feel van je formule die je aanbod versterkt. Dat zijn naast vaste formule-elementen als vloer, wand, plafond, licht, muziek en meubilair ook flexibele elementen als entree/etalage, actiepresentaties en -communicatie.

Presenteren is mensenwerk!

Om juist deze presentaties succesvol in te zetten heb je competent personeel nodig. Mensen met kennis over winkelpresentatie en -communicatie. En met de juiste vaardigheden om snel een commerciële presentatie te maken. Want presenteren is mensenwerk!
Om jouw team te trainen de winkeluitstraling te verbeteren bieden wij de volgende trainingen aan:

TRAINING PRODUCTPRESENTATIE OP LOCATIE

Een training Productpresentatie of Visual Merchandising is een combinatie van inzicht en kennis en leert je de vaardigheden om de winkel er overal en altijd fantastisch uit te laten zien!

WORKSHOP KRIJTBORD SCHRIJVEN

Verbeter je communicatie! Inzicht over de rol van communicatie in je winkel. Leer hoe je netjes en duidelijk een pakkende commerciële boodschap schrijft in een professioneel handschrift. 

Lezing of lancering?

Een goed idee om een lancering, opening of ander moment van het jaar kracht bij te zetten is een inspirerende lezing op maat. Geef je groep frisse energie door nieuwe inzichten aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de Retail wereld.

Combineren kan natuurlijk ook, na de boost van de lezing of presentatie samen lekker praktisch aan de slag met de presenteer battle. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag mee!

Of wat dacht je van een City Trend Tour in Utrecht? Samen de stad in op zoek naar Retail-inspiratie!

Zit voor jouw team de juiste training er niet bij? Neem contact met ons op, we zijn flexibel en vindingrijk!