Wat valt er te beleven op jouw Event?

Beleving, daar draait het tegenwoordig om in de Retailbranche! Dat geldt natuurlijk voor elk event. Ook op de (vak)beurs, wat voeg je toe voor bezoekers? Hoe creëer je een gave beleving voor klanten in de stand? Mensen willen iets meemaken en het liefst iets doen! Hoe zorg je dat er bij jouw evenement wat te beleven valt?
Geef de bezoekers een nieuwe ervaring mee, en extra Retail skills! Kies bijvoorbeeld voor een Workshop Etaleren op jouw event!

Een echte beleving op de vakbeurs!

Door de event manager werden wij uitgenodigd om op het speciale Workshopplein te staan van de Beauty2buy beurs in jaarbeurs Utrecht! Professionals uit de beautybranche konden hier inspiratie en kennis opdoen, zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en genieten van allerlei spetterende workshops.

Ieder uur gaven we een korte, interactieve Workshop Presenteren & Etaleren, afgewisseld met een Workshop Krijtbord schrijven. Elke Workshop eindigde met een leuke Battle waardoor deelnemers met extra enthousiasme aan de slag gingen voor het beste resultaat.
De Workshops hebben we op maat gemaakt en speciaal gericht op de beautybranche. Feestelijke Workshops van ongeveer een half uur, gericht op de komende feestmaanden. Hoe presenteer jij je product zo aantrekkelijk mogelijk?

Blog Open of dicht?communicatie
winkel krijtbord open

Wil je jouw team leren etaleren op de beurs?

Als je binnenkort op een vakbeurs staat met jouw producten wil je natuurlijk dat alles op en top is gepresenteerd. Je wilt dat de stand een sterk visitekaartje wordt voor je merk. Met een magnetische aantrekkingskracht op bezoekers. Naast goede verkopers is je product presentatie een onmisbaar onderdeel van een succesvolle beurspresentatie!
Presenteren is een vak, gelukkig kun je het leren. Onze vakkennis delen wij in onze Workshops. Zodat jouw team met nieuwe inzichten en de juiste vaardigheden succesvol kan presenteren.

Presentatie nieuwste Retail trends

Beleving creëren kan ook met een inspirerende trendlezing! Voor de Trade Mart in Utrecht hebben we tijdens de 3-daagse Retailbeurs op de diverse afdelingen een spetterende Presentatie gegeven! Is jouw winkel wel klaar voor de toekomst? Wat zijn de nieuwste Trends en hoe vertaal je deze naar de Retailbranche? 
En… waar liggen de kansen voor jouw product en winkelbranche? 

Kurien Trendpresentatie op event
Kurien Trendpresentatie op event

Een unieke product presentatie?

Hoe zorg je voor een goede presentatie met extra beleving van een nieuw product? Door ermee aan de slag te gaan! Kies voor een workshop etaleren op jouw event.
Geef je businesspartners de juiste skills mee om jouw product zo goed mogelijk te presenteren op de nieuwste vakbeurs.
Samen tijdens een korte Workshop meer leren over presenteren en etaleren op een professionele manier met jouw product in de hoofdrol. 

Creëer extra aandacht en zet jouw product in de hoofdrol!

Tijdens een BOSKA event hebben we een feestelijke workshop gegeven. Hoe presenteer je de kaas producten van BOSKA het beste in jouw winkel? Op zoek naar meer beleving? Kies voor een workshop etaleren voor jouw event! De bezoekers konden zich gratis inschrijven. Een korte trendpresentatie met veel fotobeelden uit de praktijk om nieuwe inspiratie op te doen voor je eigen zaak of kraam. Met natuurlijk ook veel tips en tricks over het optimaal presenteren van de nieuwe BOSKA producten!

Op zoek naar beleving?

Ben je als bedrijf op zoek naar een extra stukje beleving voor jouw product tijdens een presentatie of klanten event? Je product presenteren kan op allerlei inspirerende en unieke manieren! Heb je een vraag of wil je iets overleggen? Laat het ons weten we denken graag met je mee!

Inspirerend! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Kurien en Marjolein

Alle workshops over Presenteren en Etaleren zijn erop gericht de uitstraling en presentatie van jouw event, winkel of product te verbeteren! Dat doen wij met veel enthousiasme door iedereen die werkt met product presentaties praktisch te laten leren etaleren. LEREN DOOR DOEN! 

Kurien en Marjolein trainers 1 m 60

Winkeldeur open of dicht