specials

city trend tour

op zoek naar RETAIL inspiratie in UTRECHT!

Ga je mee? We gaan op City Trend Tour!

De Retail ideeën liggen op straat, klaar om opgeraapt te worden! Dan moet je wel de juiste bril op zetten. Dat lukt vaak niet in de routine van elke dag. Ruk je los en ga mee met onze City Trend Tour!

Utrecht is booming!

Utrecht, ook wel de domstad genoemd, ligt lekker centraal en is de snelst groeiende stad van Nederland. Hoog Catharijne, het grootste winkelcentrum van Nederland, wordt momenteel helemaal verbouwd. We vinden hier de grote indrukwekkende nieuwe Flagshipstores van alle brands en de nieuwste horecaconcepten.
In de binnenstad vind je vele conceptstores en mooie kleinere pareltjes van ondernemingen, kortom voor ons de favoriete Shopspot bestemming! Met Shopspotten wordt kijken zien!

Cadeaus decoratie kerstsfeerentree winkel Utrecht  

 

We love it!

Wij van 1 meter 60 hebben een grote passie voor Retail en delen dat graag met jou!
We bekijken nieuwe winkelconcepten en hotspots. Wat zijn de huidige Retail en stijltrends en hoe vertalen ondernemers deze naar de winkelvloer en etalages? Hoe ziet een goede productpresentatie eruit en wat voor een invloed heeft communicatie op het concept?

We gaan op zoek naar Quick wins en doeltreffende Retail oplossingen. Hoe doen onze vakbroeders en zusters het? We gaan het allemaal zien!

Creatie berust niet op harde feiten maar is een nieuwe combinatie van bestaande dingen.

Utrecht City Trend Tour  #shopspotten Entree Rituals kerst 

 Kijken wordt zien!

Leer met nieuwe ogen kijken zodat je beter ziet wat er gebeurt in de visuele winkel wereld! Wordt weer nieuwsgierig! Bekijk het shopgedrag van je klant eens met andere ogen en laat je verassen.

Tijdens de tour ga je ook zelf op zoek naar nieuwe kansen en onderscheidende mogelijkheden.
Hoe fijn is het om te overleggen met vakgenoten en naar huis te gaan met een hoofd vol ideeën en inspiratie?

Voor wie?

Voor winkeliers, shopmanagers, Retail-liefhebbers, nieuwsgierige ondernemers, studenten en iedereen die van shop spotten houdt! Alle branches zijn welkom! Wij geloven dat je juist je blik kunt verruimen door buiten je eigen branche te kijken.

Creativiteit is iets nieuws zien (kansen of oplossingen voor problemen) iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken

Kun je wel wat frisse blikken gebruiken? Zin in een Retail dagje Utrecht? Natuurlijk kun je ook een eigen tour datum afspreken voor je eigen team of groep. Ga met ons mee en stuur ons een mail!

Informatie

Datum:
Data voor groepen op aanvraag

Tijd:
13.30 tot 17.00 uur
Max. 12 personen

Locatie:
Utrecht stad
(Amsterdam op aanvraag)

Investering

Kosten:
€ 69,50 pp excl. btw

Inclusief:
Koffie en thee

Gidsen:
Kurien en Marjolein

Eerst meer weten?
Mail ons: info@eenmeterzestig.nl