specials

city trend tour

op zoek naar RETAIL inspiratie in UTRECHT!

We gaan op City Trend Tour!

De Retail ideeën liggen op straat, klaar om opgeraapt te worden! Dan moet je wel de juiste bril op zetten. Dat lukt vaak niet in de routine van elke dag. Ruk je los en ga mee met onze City Trend Tour!
Leer met nieuwe ogen kijken zodat je beter ziet wat er gebeurd in de visuele winkel wereld om je heen. Word weer nieuwsgierig! Bekijk het shopgedrag van je klant eens met andere ogen en laat je verrassen.

#shopspotten

Utrecht is booming

Utrecht, ook wel de domstad genoemd, ligt lekker centraal en is de snelst groeiende stad van Nederland. Hoog Catharijne, een van de grootste winkelcentra van Nederland, is inmiddels helemaal verbouwd. We vinden hier de grote indrukwekkende nieuwe Flagshipstores van alle brands en de nieuwste horecaconcepten.
In de binnenstad vind je vele conceptstores en mooie, kleinere pareltjes van ondernemingen, kortom voor ons de favoriete Shopspot bestemming! Met Shopspotten wordt kijken zien!

Utrecht City Trend Tour
Kilo Kilo Utrecht
Retail Inspiratie Utrecht

Op zoek naar de vertaling van de Retail Trends

We beginnen de City Trend Tour met een inspirerende presentatie over de Retail Trends 2023/2024. Hiervan krijg je een hand out om mee naar huis te nemen.
Daarna wandelen we met elkaar langs de nieuwste winkelconcepten en hotspots in de Domstad. We bezoeken de Flagship-Stores in Hoog Catharijne The Mall en gaan dan verder richting de hotspots in het centrum van Utrecht! Wat zijn de huidige Retail en stijltrends en hoe vertalen ondernemers deze naar de winkelvloer en etalages? 

Tijdens deze inspiratie tour ga je ook zelf op zoek naar nieuwe kansen en onderscheidende mogelijkheden. Hoe fijn is het om te overleggen met vakgenoten en naar huis te gaan met een hoofd vol ideeën en inspiratie? We gaan op zoek naar Quick wins en doeltreffende Retail oplossingen. Hoe doen onze vakbroeders en zusters het? We gaan het allemaal zien! 

“Creatie berust niet op harde feiten maar is een nieuwe combinatie van bestaande dingen.”

Op City Trend Tour met collega’s!

Voor wie is deze Retail inspiratie tour? Voor winkeliers, shopmanagers, Retail-liefhebbers, nieuwsgierige ondernemers, studenten en iedereen die van shop spotten houdt. Alle branches zijn welkom! Wij geloven dat je juist je blik kunt verruimen door buiten je eigen branche te kijken.

Kun je wel wat frisse blikken gebruiken? Zin in een Retail dagje Utrecht samen met jouw team? Stuur een mail naar info@eenmeterzestig.nl