Wij zijn open!

Net als Hoog Catharijne waren ook wij enorm aan vernieuwing toe!

Samen gestart in Utrecht, de stad van onze etaleeropleiding, het NIMETO, waar onze creatieve zielen elkaar vonden.
Alle jaren daarna zijn we, los van elkaar, werkzaam zijn geweest in min of meer anonimiteit. NU is het voor ons de hoogste tijd geworden om samen te komen en te delen! Wij gaan los! Als 1 meter 60 Leren Presenteren en Etaleren! 

1 meter 60 leren presenteren en Etaleren

Etaleren (shopstyling, Visual Merchandising, hoe je het wilt noemen) is een prachtig ambacht en wij willen jullie via dit Blog meenemen in onze visuele wereld. We vertellen welke oogstrelende oplossingen wij zien, maar ook waar wij jeuk van krijgen.

1 meter 60 is ooghoogte, de belangrijkste hoogte wat ons betreft, Eye height = Buy height!
Overal waar wij komen geven wij onze ogen de kost. Beurzen, markten, steden, horeca en andere ondernemingen trekken onze blik. Wat doen onze vakbroeders en zusters, en hoe doen zij het?
Mogen wij je een lesje (eta)leren? Tips en inspiratie geven om dit mooie vak te stimuleren? Hoe meer mensen wij iets van onze kennis en kunde kunnen geven hoe beter!

See you! Kurien en Marjolein

 Nieuw Hoog Catharijne is Open!

Nog niet helemaal klaar natuurlijk, net als wij  ? maar wat ziet het er al goed uit!
De grootste plus, wat ons betreft, is de nieuwe hoogte van het winkelcentrum  (net als in ons vak veel gebeurd, veramerikaanst tot Mall).
Wat een opluchting, wat een indrukwekkende maatvoering, Size matters ! Dat is zeker.

  

Complimenten voor de verbouwingscommunicatie, heel gevoelig in kleur, modieus en een rijk gevoel. Een goede shop experience ondanks de verbouwing!

Let naast het plafond in het oude deel nog even op de oude vloer!