5 smakelijke paas ideeën voor een aantrekkelijke presentatie!

Natuurlijk maak je gebruik van de seizoensgevoeligheid van je klanten, en is je presentatie al op zijn Paasbest. Ter vergelijking of voor volgend jaar hierbij 5 ideeën om de aantrekkelijkheid van je winkel of onderneming te vergroten in de aanloop naar Pasen.

# Idee 1 Zet je paasassortiment in als lokker

Door je paasassortiment direct bij binnenkomst te plaatsen krijgt je hele winkel een actuele uitstraling. De klant wordt naar binnen gelokt, want je moet toch even kijken wat je misschien voor Pasen nog nodig hebt. De gele bloemen werken als een magneet op onze lentekriebels. Eenmaal binnen doet de rest van je aanbod en inrichting zijn werk zoals hier bij zojuist geopende Xenos in Houten.

# Idee 2 Zorg voor een ei catcher (eyecatcher) in de etalage

   

Aandacht trekken door een opvallende kleur, een opvallende presentatie of een opvallend object zoals dit enorme ei in de etalage van Leonidas. De boodschap is duidelijk en het ziet er onweerstaanbaar uit, hier zijn heerlijke chocolade eieren, daar hoeft geen bordje bij 😉 Niet letten op de dozen in de etalage, dat is geen goed idee!

# Idee 3 Geen paasassortiment toch Pasen

 Heb je geen paasassortiment maar wil je toch mee met de seizoenen? Doe als deze juwelier, door de plaatsing van een dominante vaas (ook een Eyecatcher ) met een enkel eitje in de bloemen en takken wordt op afstand een aantrekkelijk lente/paas gevoel gecreëerd, de sieraden blijven hetzelfde maar de indruk is fris en nieuw! Of organiseer een event zoals Fietsdomein, maak van winkelen een feestje! Dezelfde fietsen maar het voelt toch als iets wat je niet mag missen zo’n Paasshow!

  

# Idee 4 Gebruik het plafond

 Om de paassfeer op een hele ruimte af te laten stralen kun je plafonddecoratie gebruiken. Zeker als je geen m2 op de vloer over hebt voor een aparte paasdisplay is het plafond een praktische locatie om in te zetten. Zeer sfeer verhogend zijn paastakken maar ook kartonnen decoratie met lammetjes en kuikens en bloemen in fijne kleuren zoals hier bij de Hema in Driebergen doen het goed

  

 

# Tip 5 Maak het uniek Kies je eigen stijl

 

 

 

Plafonddecoratie Albert Heijn

Wat je ook doet met Pasen, doe het in je eigen stijl. Alle oplossingen en alle communicatie ademen jouw unieke stijl.
De droom van menig ondernemer is dat klanten kunnen benoemen waar ze zijn door alleen een beeld te tonen. Deze strakke chocolade eitjes opstelling is bijvoorbeeld typisch…


(Inderdaad! de Bijenkorf!)

Maak er een mooi Pasen van!

Ontvang nu GRATIS het 3 delig Werkboek Krijtbord Schrijven!

Waarom? Omdat het beter kan! Een krijtbord (of stoepbord) voor je zaak is het eerste contact met je toekomstige klant! Super belangrijk dus. Er valt winst te behalen!

werkboek krijtbord schrijven

You have Successfully Subscribed!