RETAIL & STYLING

praktijk aanbod voor docenten

Hier leer je als docent het etaleer vak!

Ben je als docent of leerkracht verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Geef je les in winkelpraktijk op een praktijkschool, presentatie en styling op een VMBO of Presenteren en Etaleren op een MBO opleiding?
Dan weet je hoe belangrijk praktijklessen voor leerlingen en studenten zijn om etaleer vak te leren!

Ben je op zoek naar ondersteuning en handige Tips & Tricks? We geven WORKSHOPS met eenvoudige theorie en praktische oefeningen over de basistechnieken van het maken van etalages en product presentaties in Retail. Zo kun je snel aan de slag met de leerlingen zonder dagen kwijt te zijn aan bijscholing!

Workshop etaleren docenten

Aanbod voor docenten:

Module Etaleren en artikel presentaties maken

Verzamel een groep docenten en leer de basisprincipes van het etaleer vak met een Workshop op je eigen school! 

Docenten event bijscholing vmbo

Kom naar hét docenten event op 11 april Leer samen met vakcollega’s in 1 dag over Etaleren, Winkelinrichting, Styling & Promotie!

Workshop Krijtbord schrijven

Leer in een dagdeel stap voor stap het schrijven in een professioneel handschrift en schrijf een A4 krijtbord!

 

De opgedane kennis direct toepasbaar in jouw lesprogramma

Tijdens de workshop ervaar je zelf hoe er met relatief weinig theorie een groot resultaat kan worden geboekt in korte tijd! We werken tijdens de theorie met herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse winkelbeeld en combineren dat met eenvoudige praktijkoefeningen. De opgedane kennis wordt daardoor direct in de praktijk gebracht. De oefeningen zijn eenvoudig en ook voor leerlingen goed uit te voeren. Ze zijn daardoor goed te gebruiken in je eigen lesprogramma. We helpen docenten graag op weg en geven zoveel mogelijk materiaal kennis en input mee. Zodat er nieuwe ideeën, energie en inspiratie ontstaat om met de leerlingen aan de slag te gaan. 

praktijk les in etaleren

Interessant! Hier heb ik nog een vraag over

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.