lezingen

Presenteer je bedrijf

Hoe goed, leuk en fantastisch is jouw bedrijf?
Laat het zien!

Steeds meer beslissingen worden door ons oog genomen, bewust maar vooral onbewust. Kijk mee door onze vormgevingsbril en krijg inzicht in (leer de signalen te lezen van) jouw bedrijfspresentatie. Voelen je bezoekers zich welkom? Kunnen zij gemakkelijk hun weg vinden. Wat doet die plant daar naast de receptie? Waarom is het zo donker in die hoek?

Oplossingen voor Quick-wins

Praktijkvoorbeelden van kantoren en bedrijven komen voorbij, maar ook van de wereld om ons heen. We geven een frisse nieuwe kijk op de zaak en bieden oplossingen voor Quick- wins met snel resultaat.

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid een Quick- scan te laten doen n.a.v. meegebrachte foto’s van uw bedrijfsentree/ingang.

Voor wie?

Voor iedereen die iets laat zien aan de buitenwereld, en daarmee zijn geld moet verdienen, zoals ondernemers en bedrijven. Het doel is ondernemers te inspireren de bedrijfspresentatie te verbeteren.

Verzamel je branchegenoten of de ondernemers in je omgeving en wij maken een prikkelend seminar met een leuke quiz, Advies en Quick scan, of workshop toe!

Laat ons weten wat je wensen zijn, we denken graag en vrijblijvend met je mee!

Groepen van 10-200 personen.

Investering

Algemene lezing
45 minuten lezing, 15-30 min.
Advies en Quick scan

Kosten:
Vanaf € 350, – excl. BTW excl. reiskosten.

Informatie

Locatie & Catering:
Wij kunnen desgewenst ook voorzien in een inspirerende locatie en catering.
Wij nemen een laptop en onze presentatie mee!

Eerst meer weten?
Mail ons: info@eenmeterzestig.nl

Interesse?

Mail ons, vrijblijvend!