Presenteren & Etaleren 

workshops op locatie

Hoe aantrekkelijk is jouw etalage voor de klant?

Je hebt een eigen winkel(s) of je bent verantwoordelijk voor de verkoop en promotie van producten binnen het bedrijf. Als geen ander weet je hoe belangrijk de juiste uitstraling en beleving in de winkel is. Je wilt graag dat de winkeletalage(s) en product presentaties er iedere dag op en top bijstaan voor een maximale verkoop!
Op de werkvloer zie je dat collega’s/medewerkers een goed bedoelde eigen invulling geven aan het maken van een etalage en product presentatie. Je denkt dat het beter kan, maar hoe krijg je iedereen mee zodat je als team consistent/eenduidig je product gaat presenteren? Als je met elkaar dezelfde taal spreekt wordt communiceren over uitstraling, beleving en etalage- en winkelpresentaties immers een stuk eenvoudiger. Maar hebben jouw mensen wel genoeg kennis van etaleren, product presentaties en styling?

Meer leren over Presenteren & Etaleren?

Hoe aantrekkelijk is jouw etalage of entree? Kunnen de klanten gemakkelijk hun weg vinden in de winkel? Valt de product presentatie wel voldoende op?  Hoe vaak moet ik een etalage wisselen? Wil je samen met je collega’s werken aan je winkel? Met elkaar meer leren over het belang van het presenteren van je eigen producten? 

Dat kan het beste in jouw winkel!

Daarvoor is jouw winkel bij uitstek de beste locatie! Samen met collega’s je kennis vergroten en weer een frisse blik op de za(a)k(en) te krijgen. Want het is belangrijk om af en toe de tijd te nemen om op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie en heldere inzichten. Ga met elkaar aan de slag en verbeter je eigen winkel etalage en product presentaties onder deskundige begeleiding.

Verhoog de omzet van de winkel en leer jouw team hoe je producten onweerstaanbaar presenteert!

Voor wie?

De workshops die we geven op locatie zijn voor iedereen die iets te presenteren heeft. Denk aan winkeliers en winkelmedewerkers, de horeca, maar ook B2Bbedrijven en kraamhouders. Alle producten en branches verdienen een immers een goede presentatie! Dat geldt ook voor kringloopwinkels, bibliotheken en de VVV. 

Ook voor toekomstige ondernemers hebben we een workshop op locatie. Ben je als school of docent op zoek naar een praktijkles in Presenteren & Etaleren? Neem dan een kijkje op onze speciale scholenpagina!

De Workshops op locatie:

leren etaleren in je eigen winkel
Workshop 0.1
Presenteren & Etaleren Basis
Workshop Etaleren op locatie
Workshop 0.2
Presenteren & Etaleren Pro (binnenkort te boeken!)
reactie op training 0.1 Presenteren en etaleren
Quote docent ondernemen

Leren is leuk

Combineer het nuttige met het aangename op je ondernemers dag of meeting! Want naast je kennis en vaardigheden vergroten streven wij ook naar veel plezier tijdens de training. Wij houden zelf van de Fun-factor en zien dat ook als onze PLUS.
Leren mag leuk zijn! Het gaat om de dingen die je bijblijven en vooral het zelf ervaren door te DOEN. 

Laat ons weten wat je wensen zijn, we zijn vindingrijke en denken graag met je mee!  Kurien en Marjolein

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.