Trainingen & workshops

op locatie

Een training of workshop op jouw locatie? 

Af en toe is het nodig om nieuwe inzichten te krijgen. Of je kennis te vergroten en samen met andere ondernemers weer een frisse blik op de za(a)k(en) te krijgen. Graag combineren wij kennis en praktijk in onze training Etaleren en Presenteren op locatie!

Na een inspirerende en visuele presentatie ga je met elkaar aan de slag om producten te etaleren.

Onvergetelijke inzichten maar ook veel praktische tips en voorbeelden die je direct in praktijk kunt brengen!  

Meer klanten trekken met je etalage of presentatie? 

Hoe aantrekkelijk is jouw etalage of entree? Kunnen de klanten gemakkelijk hun weg vinden in de winkel? Valt mijn product presentatie wel voldoende op?  Hoe vaak moet ik wisselen? Waarom is die hoek zo slecht bezocht? Na afloop van de training weet je zelf de antwoorden en oplossingen! 

Het doel is deelnemers te inspireren en inzicht te geven en zo na afloop de totale winkelpresentatie te verbeteren. Geen afstandelijke of zweverig verhaal. Maar inspirerende en herkenbare voorbeelden van praktische oplossingen die je meteen in praktijk kunt brengen. 

 

Een training kan in een dagdeel of een gehele dag, standaard of op maat gemaakt. De ideale groepsgrootte is tussen 10-20 personen tot maximaal 30 deelnemers. 

Wij nemen alle benodigde materialen mee om een opstelling te maken. We  etaleren met jouw producten of met die van onszelf. 

 

Als extra deel kan er een wedstrijdelement worden toegevoegd aan het einde van de workshop of training.

Daarnaast is het mogelijk een moment in te bouwen om een 1 op 1 advies te ontvangen van een van de vakvrouwen. Speciaal om jouw presenteeruitdaging te tackelen. 

 

 Voor wie?

Voor iedereen die iets te presenteren heeft, winkeliers en winkelmedewerkers en horeca, maar ook stand- of kraamhouders. Alle producten en branches verdienen een goede presentatie! 

 

Voor het bedrijf Cavex Holland BV hebben wij een inspirerende lezing over productpresentatie mogen geven aan hun internationale partners.
Na de verhelderende presentatie was het tijd om zelf te oefenen. In teamverband proberen de producten zo goed mogelijk te presenteren.
Ogen werden geopend en de eerste presentatie stappen zijn gezet!


 

Jumbo Manager Anke uit Heesch zocht naar meer lijn in haar handgeschreven borden en bood haar team een Workshop Krijtbord schrijven op locatie aan.

Als supermarktmanager laat je jouw medewerkers graag groeien.
Beter presteren door nieuwe kennis en vaardigheden!  
 

Leren is leuk

Combineer het nuttige met het aangename op je ondernemers dag of meeting! Want naast je kennis en vaardigheden vergroten streven wij ook naar veel plezier tijdens de training. Wij houden zelf van de Fun-factor en zien dat ook als onze PLUS.
Leren mag leuk zijn! Het gaat om de dingen die je bijblijven en vooral het zelf ervaren door te DOEN. 

Laat ons weten  wat je wensen zijn, we denken graag met je mee!