presenteren en etaleren

praktijk aanbod voor vmbo

Op zoek naar praktijkles Retail & Styling?

Ben je op jouw VMBO school verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen met het vak Retail & Styling? Als docent weet je hoe belangrijk praktijklessen zijn voor de leerlingen om te groeien!
In de Workshop Artikel presentatie maken leren we de leerlingen de basis technieken van het etaleer vak. Met weinig theorie en vooral veel oefenen, want leren doe je in ons vak door zelf aan de slag te gaan. We voorzien de simpele etaleer-oefeningen steeds van korte feedback en daardoor ontstaat er een verrassend goed eindresultaat.

Leren door doen VMBO

Workshop aanbod voor VMBO:

Artikelpresentaties maken VMBO

De leerlingen gaan in de Workshop aan de slag en leren de basis technieken van het etaleervak en unieke vaardigheden van het producten presenteren in Retail.

Schoolproject in 3 modules

We starten met de basisprincipes en gaan ook een thema plan voor de etalage bedenken! En realiseren zo een complete product presentatie die scoort.

promotiematerialen maken

Promotie materialen zorgen voor extra aandacht. In een commercieel handschrift leren schrijven is de basis voor elke toekomstige ondernemer!

De trainers, Kurien en Marjolein!

Als ervaren Retail specialisten en trainers weten we dat je een product presentatie pas echt leert maken in de praktijk. Na een korte heldere uitleg zelf aan de slag gaan met producten en materialen die aanspreken. De creativiteit en energie die ontstaat zorgt voor verrassend goede resultaten. Leren door DOEN!
We geloven dat de FUN factor heel belangrijk is om te kunnen leren. Je op je gemak voelen is nodig om te durven proberen, fouten te kunnen maken en vragen te stellen.
De presentaties en oefeningen zijn op het juiste niveau voor de VMBO leerlingen en wensen van de docent. Doordat wij alle materialen in huis hebben zijn we flexibel en kunnen op elke locatie en school komen trainen. 

docenten workshop
Quote docent vmbo
VMBO leerlingen
Quote docent VMBO