presenteren en etaleren

praktijk aanbod voor mbo

Op zoek naar Praktijkles Presenteren & Etaleren?

Ben je op jouw school of opleiding verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Dan weet je hoe belangrijk praktijklessen zijn om een goede verkoopspecialist, ondernemer of manager Retail klaar te stomen voor de huidige arbeidsmarkt. Hoe kunnen studenten de opgedane kennis en theorie over presenteren, styling en etaleren oefenen in de praktijk? 

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

Presenteren en etaleren leer je door doen!

Hoe word je een goede verkoopspecialist, manager Retail of vormgever product presentatie als je niet hebt geleerd producten te presenteren in de praktijk? Naast alle theorie wil je ook graag een praktijkdeel aanbieden. Want kennis over de winkeletalage en product presentatie leer je pas echt door het zelf te doen. Maar hoe ga je dit invullen? Waar haal je de tijd vandaan om dit te organiseren en hoe kom je aan de juiste materialen?

Kies voor een praktijkles op jouw locatie

Wij komen op locatie en nemen de MBO studenten graag mee in onze visuele wereld! In de workshops werken we met producten en beelden waarin de studenten zichzelf herkennen. De opgedane kennis over het presenteren van een product brengen we direct in praktijk. Door simpele etaleer-oefeningen te voorzien van korte feedback ontstaat er snel een verrassend goed eindresultaat.
Bekijk ons aanbod!

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

Presenteren & Etaleren BASIS
In een dag(deel) werken we met de studenten vanaf de basisprincipes stap voor stap naar een verrassend eindresultaat! 

project presenteren en etaleren mbo

Presenteren & Etaleren in 3 modules
Alle basisprincipes over het vak presenteren en etaleren komen aan bod. Met als eindresultaat het etaleren van een eigen complete productpresentatie.

docenten workshop

Krijtbord Schrijven BASIS
Leer de basis van het schrijven in een mooi leesbaar handschrift.
Schrijf als eind opdracht je eigen A4 krijtbord in een strakke lay-out.

De trainers, Kurien en Marjolein!

Als ervaren Retail specialisten en trainers weten we dat je een product presentatie pas echt leert maken in de praktijk. Na een korte heldere uitleg zelf aan de slag gaan met producten en materialen die aanspreken. De creativiteit en energie die ontstaat zorgt voor verrassend goede resultaten. Leren door DOEN!
We geloven dat de FUN factor heel belangrijk is om te kunnen leren. Je op je gemak voelen is nodig om te durven proberen, fouten te kunnen maken en vragen te stellen.
Wij passen de presentaties en de oefeningen aan op het niveau van de studenten en wensen van de docent. Doordat wij alle materialen in huis hebben zijn we flexibel en kunnen op elke locatie en school komen trainen. 

docenten workshop

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.