presenteren en etaleren

praktijk aanbod voor mbo

Op zoek naar een praktijkles in Etaleren?

Ben je op jouw school of opleiding verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Dan weet je hoe belangrijk praktijklessen zijn om een goede verkoopspecialist, ondernemer of manager Retail klaar te stomen voor de huidige arbeidsmarkt. Hoe kunnen studenten de opgedane kennis en theorie over presenteren, styling en etaleren oefenen in de praktijk? In de Workshop Presenteren en Etaleren speciaal voor MBO studenten leren ze alle basis principes van het etaleer vak!

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

Kies voor een praktijkles op jouw locatie

Wij komen op locatie en nemen de MBO studenten graag mee in onze visuele wereld! In de workshops werken we met producten en beelden waarin de studenten zichzelf herkennen. De opgedane kennis over het presenteren van een product brengen we direct in praktijk. Door simpele etaleer-oefeningen te voorzien van korte feedback ontstaat er snel een verrassend goed eindresultaat.

Workshop aanbod voor MBO:

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

In een dag(deel) werken we met de studenten vanaf de basisprincipes stap voor stap naar een verrassend eindresultaat! 

project presenteren en etaleren mbo

Alle basisprincipes over het vak presenteren en etaleren komen aan bod. Met als eindresultaat het etaleren van een eigen complete productpresentatie.

docenten workshop

Leer de basis van het schrijven in een mooi leesbaar handschrift.
Schrijf als eind opdracht je eigen A4 krijtbord in een strakke lay-out.

De trainers, Kurien en Marjolein!

Als ervaren Retail specialisten en trainers weten we dat je een product presentatie pas echt leert maken in de praktijk. Na een korte heldere uitleg zelf aan de slag gaan met producten en materialen die aanspreken. De creativiteit en energie die ontstaat zorgt voor verrassend goede resultaten. Leren door DOEN!
We geloven dat de FUN factor heel belangrijk is om te kunnen leren. Je op je gemak voelen is nodig om te durven proberen, fouten te kunnen maken en vragen te stellen.
Wij passen de presentaties en de oefeningen aan op het niveau van de studenten en wensen van de docent. Doordat wij alle materialen in huis hebben zijn we flexibel en kunnen op elke locatie en school komen trainen. 

docenten workshop