leren presenteren en etaleren met kerst

Hoe maak je de winkel klaar voor kerst?

Kerst in je winkel, begin op tijd!

Begin op tijd met de kerstvoorbereidingen voor je winkel. Ga knallen en spetteren tijdens de kerstperiode. Juist nu!
Geef je winkel een nieuwe boost. We hebben Trainingen en Workshops om je voor te bereiden op de komende drukke kerstperiode.
Ga voor een unieke en eigen kerst- en cadeau sfeer en verras jouw klanten met vonkelende product presentaties! Welke kerststijl past het beste bij jouw product? Vind nieuwe input en inspiratie en ontwikkel praktische vaardigheden voor jouw winkel in de aanloop naar Kerst 2021!

workshop etaleren met kerst

Training 0.1 Presenteren & Etaleren Basis

Goede product presentaties in je etalage en in je winkel in kerstsfeer zorgen voor een optimale winkelbeleving. Heel belangrijk om nu aandacht aan kerst te besteden zodat je op tijd klaar bent voor deze komende periode.
Wil je zelf leren hoe je een goede product presentatie maakt die verkoopt? Inspiratie opdoen, sparren met andere ondernemers en persoonlijk advies van een expert? 

In de Training 0.1 Presenteren & Etaleren Basis

  • Leer je de belangrijke basistechnieken van het vak etaleren (o.a. compositieleer, opbouw, achter- en ondergrond, kleur, presenteren met kerstdecoratie) in een dag.
  • Leer je hoe klanten kijken, kiezen en kopen.
  • Ga je zelf aan de slag met eigen producten en maak je als eindresultaat een product presentatie die verkoopt!  >>> Naar de Training 0.1 Presenteren & Etaleren Basis

Inspirerende Training 0.2 met Kerstthema

Om klanten in de stemming te brengen wordt de hele winkel in een aantrekkelijke kerstsfeer gebracht. Wat zijn de kersttrends voor 2021? Welke kerststijl past het beste bij jouw merk en winkel? Wordt het een elegante stijl met messing, marmer en fluweel of past een natuurlijke Scandinavische stijl beter bij jouw uitstraling?

En nog belangrijker, hoe ga je vervolgens de gekozen stijl praktisch vertalen naar jouw winkel? Hoe werk je met decoratie en communicatie? Op welke locaties ga je het thema vertalen en met welk doel? Hoe geef je vorm aan de klantenreis langs de verschillende locaties?

In de Training 0.2 Presenteren & Etaleren

  • Creëer je een eigen unieke kerststijl die direct toepasbaar is in jouw winkel.
  • Leer je planmatig werken en diverse methodes om op een idee te komen
  • Krijg je heel veel inspiratie, energie en kun je fijn sparren!  >>> Naar Training 0.2

 

Kerst Workshop Presenteren en Etaleren op jouw locatie!

Wil je met jouw team aan de slag en samen de winkel voorbereiden voor kerst? Dan komen wij naar je toe en geven de Workshop Presenteren en Etaleren op jouw locatie. Met het hele team meer leren over presentatie en Visual merchandising. Leren presenteren en etaleren in kerstsfeer met eigen producten onder deskundige begeleiding op jouw winkelvloer. De eindopdracht maken we naar keuze in de etalages, tafels of displays van jouw winkel. Je ziet daardoor direct resultaat. Meer informatie over de inhoud van deze workshop vind je op >>> Naar Training op locatie

Leren etaleren met kerst

Workshop 0.1 Krijtbord Schrijven

Gebruik jij ook krijt- en stoepborden als communicatiemiddel? Voor je supermarkt, restaurant, terras, marktkraam, café, foodtruck of koffiebar?

Leer nu zelf krijtbord schrijven in een professioneel handschrift! Schrijf de ultieme kerst boodschap!

In de Workshop 0.1 krijtbord Schrijven Basis

  • Leer je stap voor stap de basisprincipes van het schrijven van letters en cijfers op een krijtbord onder deskundige begeleiding.
  • Leer je welke woorden je groot schrijft en welke klein voor een pakkende boodschap!
  • Maak je kennis met commerciële lay-out en aansprekende vormgeving! Meer informatie over de inhoud van de workshop >>> Workshop 0.1 Krijtbord Schrijven

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.