leren presenteren en etaleren met kerst

maak je winkel klaar voor kerst!

Zorg voor sfeer in de winkel met de Kerst Workshop Presenteren & Etaleren!

Wil jij ook knallen en spetteren tijdens de kerstperiode in de winkel? Begin dan op tijd met de kerstvoorbereidingen. Maak plannen en geef de winkel een nieuwe boost. We helpen je graag op weg met onze inspirerende Kerst workshop Presenteren en Etaleren! Kies voor een unieke en eigen kerst- en cadeau sfeer dit jaar en verras de klanten met vonkelende product presentaties.
Of wat dacht je van een Workshop prijskaart- en krijtbord schrijven? Leer schrijven in een nieuw commercieel handschrift en creëer een eigen kerst communicatie passend bij de cadeau presentaties met knallende aanbiedingen.
Vind nieuwe input en inspiratie en ontwikkel praktische vaardigheden voor jouw winkel in de aanloop naar Kerst! 

kerst workshop presenteren en etaleren
kerst workshop presenteren & etaleren

Kersttrends!

Wat zijn de kersttrends van dit jaar? Welke kerststijl past het beste bij jouw merk en winkel? Wordt het een thema met knalkleuren en eighties neon of hou je het ingetogen met een meer Scandinavische  look?
Heb je nog geen duidelijk beeld bij jouw eigen kerststijl?
Of weet je niet hoe je die stijl gaat vertalen naar je winkel? Dan is de Workshop Presenteren & Etaleren BASIS voor jouw team en winkel een onmisbare eerste stap.  Met een Workshop Presenteren & Etaleren PRO kun je de focus leggen op het creëren van een unieke kerststijl die direct toepasbaar is in jouw winkel.

Maak de kerstsfeer compleet met communicatie en cadeaus!

Handig als je snel een prijskaartje of krijtbordje bij een nieuwe cadeau presentatie kunt plaatsen. Met de juiste boodschap voor jouw doelgroep help je de klanten sneller kiezen. In de Workshop Prijskaart – en krijtbord schrijven leer je de basis skills van het ontwikkelen van een eigen handschrift. En schrijf je je eigen prijs en promotiekaarten in kerst stijl.
Een mooi ingepakt cadeau in je eigen unieke stijl is de beste reclame voor je winkel. Je geeft je klanten net even dat extra stukje aandacht en service. Lees in ons inspirerende Cadeau-blog hoe je het thema cadeau vertaalt naar je winkel. Handige tips voor de komende drukke tijden.

cadeau met label
kerst workshop presenteren en etaleren

Kerst Workshop Presenteren & Etaleren

Voor een winkel zijn de juiste sfeer en goede productpresentaties in je etalage en op de winkelvloer heel belangrijk! Zeker in deze tijd voor kerst. Een goede presentatie verkoopt immers beter. Wil je zelf leren hoe je een goede productpresentatie maakt die verkoopt?

In de Workshop Presenteren & Etaleren BASIS leer je de basisprincipes van het vak etaleren. Samen met collega’s aan de slag met eigen producten op jouw winkelvloer. We oefenen met het thema Kerst en ontdekken welke unieke kerststijl het beste past in de winkel. Zoek je een Workshop op maat voor jouw team? Dat kan zeker! Of heb je een andere vraag? Bekijk het gehele aanbod op ons Overzicht Presenteren & Etaleren!

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.