leren presenteren en etaleren met kerst

maak je winkel klaar voor kerst 2020

Kerst in je winkel, begin op tijd!

Begin op tijd met de kerstvoorbereidingen voor je winkel. Ga knallen en spetteren tijdens de kerstperiode. Juist nu! Geef je winkel een nieuwe boost. We helpen je graag op weg met een aantal inspirerende KERSTWORKSHOPS! Ga voor een unieke en eigen kerst- en cadeausfeer dit jaar en verras met vonkelende productpresentaties. Vind nieuwe input en inspiratie en ontwikkel praktische vaardigheden voor jouw winkel in de aanloop naar Kerst 2020! 

 

Kersttips voor een goede kerstaanpak in deze video!

Entree Rituals kerst

Inspirerende kerstworkshops

We hebben een aantal inspirerende kerst workshops voor je. Om je te helpen met de voorbereiding op een succesvolle kerst.

Kersttrends 2020

Wat zijn de kersttrends voor 2020? Welke kerststijl past het beste bij jouw merk en winkel? Wordt het een traditioneel thema zoals ‘Christmas Eve’ of toch romantisch landelijk met vergrijsde tinten en de droogbloemen trend? Heb je nog geen duidelijk beeld bij jouw eigen kerststijl?
Of weet je niet hoe je die stijl gaat vertalen naar je winkel?  Dan is de
Workshop Moodboard maken voor jouw onmisbare eerste stap. Je creëert je eigen unieke kerststijl die direct toepasbaar is in jouw winkel.

Maak je kerstsfeer compleet met communicatie en cadeaus!

Handig als je snel een prijskaartje of krijtbordje bij een nieuwe cadeaupresentatie kunt plaatsen. Met de juiste boodschap voor jouw doelgroep help je de klanten sneller kiezen. In de Workshop Prijskaart – en krijtbord schrijven leer je de basis skills van het ontwikkelen van een eigen handschrift. En schrijf je je eigen prijs en promotiekaarten in kerst stijl.

Een mooi ingepakt cadeau in je eigen unieke stijl is de beste reclame voor je winkel. Je geeft je klanten net even dat extra stukje aandacht en service. Leer in de Workshop Cadeaus inpakken hoe je snel en netjes inpakt! Handig in drukke tijden.

cadeau met label

    Kerst workshops 2020

kerstboom tegen de wand

Workshop Moodboard maken
Maak met je team een inspiratie moodboard van jouw unieke kerststijl. 

Datum en tijdstip: In overleg

cadeaus

Workshop Cadeaus inpakken
Hoe pak jij ze in?! Leer nu samen met je team snel en mooi je cadeaus inpakken!

Datum en tijdstip: In overleg

Prijskaart- en krijtbord schrijven
Zelf leren schrijven in een leesbaar handschrift? Dat kan nu op je eigen locatie!

Datum en tijdstip: In overleg

presenteren en etaleren Productpresentatie Dille & Kamille

Training Presenteren en Etaleren

Voor je winkel zijn de sfeer en goede productpresentaties in je etalage en winkel heel belangrijk! Zeker en vooral in deze tijd. Een goede presentatie verkoopt immers beter. Wil je zelf een goede productpresentatie kunnen maken die verkoopt?

In de Training Presenteren en Etaleren 0.1 leer je de basisprincipes van het vak etaleren in een dag. De kerstworkshops sluiten hier ook goed op aan.
Zoek je een training op maat voor jouw team? Bekijk het totale  aanbod trainingen Presenteren en Etaleren!

Wil je meer informatie over onze trainingen? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten!

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.