leren presenteren en etaleren met kerst

maak je winkel klaar voor kerst!

Zorg voor sfeer in je winkel met de Kerst Workshop Presenteren & Etaleren!

Begin op tijd met de kerstvoorbereidingen voor je winkel. Ga knallen en spetteren tijdens de kerstperiode. Juist nu! Geef je winkel een nieuwe boost. We helpen je graag op weg met onze inspirerende KERST WORKSHOP op locatie! Ga samen voor een unieke en eigen kerst- en cadeau sfeer dit jaar en verras met vonkelende product presentaties. Vind nieuwe input en inspiratie en ontwikkel praktische vaardigheden voor jouw winkel in de aanloop naar Kerst! 

Kersttips voor een goede kerstaanpak in deze video!

Entree Rituals kerst

Inspirerende kerst workshop

Speciaal voor de Kerst we hebben een inspirerende Kerst Workshop voor in jouw winkel. Om samen aan de slag te gaan en je te helpen met de voorbereiding op een succesvolle kerst.

Kersttrends!

Wat zijn de kersttrends? Welke kerststijl past het beste bij jouw merk en winkel? Wordt het een traditioneel thema zoals ‘Christmas Eve’ of toch romantisch landelijk met vergrijsde tinten en de droogbloemen trend? Heb je nog geen duidelijk beeld bij jouw eigen kerststijl?
Of weet je niet hoe je die stijl gaat vertalen naar je winkel? Dan is de Workshop Presenteren & Etaleren BASIS
voor jouw team en winkel een onmisbare eerste stap. Creëer je unieke kerststijl die direct toepasbaar is in jouw winkel.

Maak je kerstsfeer compleet met communicatie en cadeaus!

Handig als je snel een prijskaartje of krijtbordje bij een nieuwe cadeaupresentatie kunt plaatsen. Met de juiste boodschap voor jouw doelgroep help je de klanten sneller kiezen. In de Workshop Prijskaart – en krijtbord schrijven leer je de basis skills van het ontwikkelen van een eigen handschrift. En schrijf je je eigen prijs en promotiekaarten in kerst stijl.
Een mooi ingepakt cadeau in je eigen unieke stijl is de beste reclame voor je winkel. Je geeft je klanten net even dat extra stukje aandacht en service. Lees in ons inspirerende Cadeau-blog hoe je het thema cadeau vertaalt naar je winkel. Handige tips voor de komende drukke tijden.

cadeau met label
presenteren en etaleren Productpresentatie Dille & Kamille

Workshop Presenteren & Etaleren op locatie

Voor je winkel zijn de juiste sfeer en goede productpresentaties in je etalage en winkel heel belangrijk! Zeker in deze tijd voor kerst. Een goede presentatie verkoopt immers beter. Wil je zelf leren hoe je een goede productpresentatie maakt die verkoopt?

In de Workshop Presenteren & Etaleren BASIS op locatie leer je de basisprincipes van het vak etaleren. Samen met collega’s aan de slag met eigen producten op jouw winkelvloer. We oefenen met het thema Kerst en ontdekken welke unieke kerststijl het beste past in de winkel. Zoek je een Workshop op maat voor jouw team? Dat kan zeker! Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten!

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.