Presenteren verkoopt!

presenteren & Etaleren 
basis + pro

Leer nu alles over Presenteren & Etaleren in BASIS en PRO!

Je hebt een eigen winkel(s) of je bent verantwoordelijk voor de verkoop en promotie van producten binnen het bedrijf. Als geen ander weet je hoe belangrijk de juiste uitstraling en beleving in de winkel is. Je wilt het team graag de basistechnieken bijbrengen zodat de winkeletalage(s) en product presentaties er iedere dag op en top bijstaan.

Ook wil je van de winkel een commercieel geheel maken, en de juiste plaats kunnen bepalen voor een product presentatie op de winkelvloer. En vorm geven aan de klantreis tijdens de seizoenen in jouw winkel.
Hoe betrek je je medewerkers meer bij de juiste uitstraling van de winkel? Zodat je hele team ook het belang inziet van een goede presentatie van jouw product? En geef je ze de kennis en vaardigheden die ervoor nodig zijn?

Retail Inspiratie Utrecht

Kies voor Presenteren & Etaleren BASIS + PRO

Geef jouw team alle tools die nodig zijn om succesvolle presentaties te maken op de hotspots in de winkel. De Workshop Presenteren & Etaleren BASIS sluit perfect aan op de Workshop Presenteren & Etaleren PRO. Waarom maak je er dan geen combinatie van?

Na de vaardigheden opgedaan in de Basis Workshop (waarbij Medium favoriet is vanwege de perfecte tijdsduur) is Presenteren & Etaleren Pro Large het beste vervolg voor verdieping en verankering van de kennis. De combinatie van deze 2 Workshops samen bieden wij nu aan als PAKKETVOORDEEL ontvang 15% KORTING op beide Workshops!

presenteren en etaleren basis

Presenteren & Etaleren BASIS Medium
In 4 stappen leer je de basisprincipes van het etaleren. Tijdens de eindopdracht van de Workshop pakken we bestaande presentaties op de huidige locatie aan. We gebruiken hiervoor jullie eigen opbouw en displaymaterialen zodat de presentatie na afloop van de Workshop ook kan blijven staan. Met nieuwe inzichten en kennis bouwen we met elkaar product presentaties die beter verkopen!

Duur: 5 uur
Prijsindicatie: vanaf 6 deelnemers 895,- (excl. BTW).
EXTRA: Na een aantal weken komen we terug voor Presenteren & Etaleren PRO. Eerst analyseren we de resultaten van de basis Workshop. Wat werkt goed en wat kan beter?

presenteren en etaleren als een pro

Presenteren & Etaleren PRO Large
Theorie, inspiratie, instructie en oefeningen PRO technieken in 3 delen.
Geef de Workshop meer diepgang in het keuze onderdeel. In deze optie zit een extra presentatie van onze Retail Expert Kurien over de Retailtrends. Een blik op de winkelwereld van de toekomst en vooral hoe je daar met jouw winkelpresentaties op in kunt spelen.
Naast het plan van aanpak creëren we een grotere presentatie oplossing of deel van de winkel.

Duur: 6 uur
Prijsindicatie: vanaf 6 deelnemers 995,- (excl. BTW)

Presenteren en etaleren basis + pro

Pakketvoordeel met 15% korting BASIS + PRO

De Workshop Presenteren & Etaleren BASIS sluit perfect aan op Presenteren & Etaleren PRO. Waarom maak je er dan geen combinatie van?! Je krijgt naast opvolging van de basis-skills, meer tools om je winkel tot een commercieel en inspirerend geheel te maken. Met Pro Large krijg je ook een presentatie van de nieuwste Retailtrends!

Rekenvoorbeeld kosten:
BASIS Medium 895,- + PRO Large 995,- = 1890,-
Nu met ruim 15% Korting voor maar 1595,- per 6 deelnemers!

De voordelen

Z

Je weet hoe je presenteert met eigen producten op commerciele locaties in je winkel en ziet daardoor direct resultaat.

Z

Spreek je dezelfde taal waardoor je makkelijk kunt communiceren over de winkelpresentatie

Z

Je kunt conceptmatig denken en een plan van aanpak maken van verschillende thema's en seizoenen in de winkel.

Z

We komen met twee trainers; er is daardoor genoeg aandacht voor iedereen en ruimte voor persoonlijke feedback.

Workshop Presenteren & Etaleren PRO

Extra! De workshop speciaal gericht op jouw winkelbranche en doelgroep?

MAATWERK Branchepresentatie
Wil je dat de Workshop speciaal op maat is, gericht op jouw specifieke branche? Kies dan voor de Maatwerk Branchepresentatie. Naast de algemene Retail voorbeelden passen we de basispresentatie aan met (foto)beelden uit jouw branche. Maatwerk geeft meer inzicht in de praktische toepassing van voorbeelden. En presentaties van jouw product en winkelbeeld en kunen vergeleken worden met branchegenoten.
De voorbeelden uit de presentatie zijn terug te vinden in de Maatwerk Hand-out die achteraf naar elke deelnemer verstuurd wordt. De prijs voor een maatwerk branchepresentatie is vanaf 240,- (excl. BTW)

Laat je WINKEL(S) SCANNEN
Wil je voorafgaand aan de Workshop weten hoe je de uitstraling en presentaties van je winkel(s) ervoor staan? Laat je winkel eens onder de loep nemen en kies voor een Winkelscan! Je mailt ons foto’s en/of filmbeelden van jouw winkel. De Retail expert scant de winkel en de resultaten worden vooraf of tijdens de workshop terug gekoppeld in een korte presentatie met feedback. De winkeluitdaging is hierdoor direct duidelijk. Zo kan er gerichter getraind worden op jouw winkelsituatie en helpen we je nog sneller vooruit. De winkelscan kan ook als gezamenlijke ronde worden gegeven of kan los van de Workshop uitgevoerd worden met een verslag. Prijs voor een winkelscan vanaf 160,- (excl. BTW)

Kurien presenteert op locatie

Na de workshop

Z

Is het duidelijk wat de beste locaties zijn voor jouw product presentaties

Z

Heeft je team meer inzicht en begrip voor het belang van een goede presentatie

Z

Weet je de nieuwste Retail trends te vertalen naar jouw winkelsituatie!

Z

Spreekt iedereen dezelfde taal waardoor je gemakkelijk kunt communiceren over het doel van de winkelpresentatie

Z

Is er nieuwe kennis en positieve energie om met de producten aan de slag te gaan

De training gaf mij een boost om naast het cijferwerk weer eens flink creatief aan de slag te gaan met de shops.

Marjolein en Kurien zijn zakelijk en professioneel maar ook gezellig. Een top combi!

Mariken Hooysma

Coördinator, Museumshops Museum More en Kasteel Ruurlo

Professionele trainers die weten wat ze aan het doen zijn.

Heldere en duidelijke Workshop. Ik ben mij nu veel meer bewust van de mogelijkheden van het etaleren. En dat alle details belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld licht.

Ingeborg Spijksma

Eigenaresse, Ingeborg's Bags