leren presenteren en etaleren

Aanbod voor sCholen

Op zoek naar extra praktijkles voor studenten en docenten?

Ben je op jouw school of opleiding verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Dan weet je hoe belangrijk praktijklessen zijn om een goede verkoopspecialist, ondernemer of manager Retail klaar te stomen voor de huidige arbeidsmarkt. Waar kunnen studenten en docenten de basisprincipes oefenen in presenteren en etaleren? Een Workshop Presenteren & Etaleren is het antwoord!

project presenteren en etaleren mbo

Workshop Presenteren en Etaleren
In een dag(deel) werken we met de studenten vanaf de basisprincipes stap voor stap  naar een verrassend eindresultaat! 

Project in 3 modules
Alle basisprincipes over het vak presenteren en etaleren komen aan bod. Met als eindresultaat het maken van een eigen complete product presentatie!

Ook voor docenten!
Speciaal voor vakleerkrachten hebben we een Workshop of Training Presenteren en Etaleren. Nieuwe retail-kennis en frisse ideeën voor les- inspiratie!

Extra workshops!

Wij hebben voor scholen de basistraining Presenteren en Etaleren en het leerpakket Presenteren en Etaleren bestaande uit 3 modules.
Daarnaast hebben we ook losse workshops zoals bespannen, inpakken van cadeaus en zelf communicatie schrijven. Deze geven we in combinatie met de basistraining en als toevoeging in het leerpakket. Maar los kan natuurlijk ook!
Of wat dacht je van een  City Trend Tour in Utrecht! Samen de stad in op zoek naar Retail-inspiratie!

Zit voor jouw school, docenten of studenten de juiste training er niet bij? Neem contact met ons op, we zijn flexibel en vindingrijk!

 

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
training VMBO
Quote docent vmbo
docenten workshop
Quote docent VMBO
Quote docent vmbo
docenten workshop

Ook voor docenten

Ook speciaal voor docenten hebben we een workshop Presenteren en Etaleren. Vol met de nieuwste Retail-kennis, tips en handige vaardigheden uit de praktijk. Soms ben je als leerkracht of schoolleider op zoek naar extra input of ondersteuning van het vak presenteren en etaleren. Zie het als een opfristraining vol inspiratie en nieuwe energie voor de vakdocent! #blijvenleren #bijblijven

Voor meer informatie over de basisprincipes van het vak kijk je bij de Training 0.1 Presenteren en Etaleren Basis  Heb je al meer ervaring met het etaleer vak? Kijk dan eens bij de Training 0.2 Presenteren en Etaleren 

Een inspiratie workshop tijdens een team dag!

Tijdens de Workshop Etaleren en Presenteren leer je met jouw collega’s in een dagdeel de beginselen van dit mooie vak!
Naast theorie gaan we vooral veel oefenen. Met de juiste tips & tricks en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Waarom Etaleren & Presenteren zo belangrijk is voor een winkel
  • Hoe klanten kijken, kiezen en kopen
  • Productpresentaties maken
  • Composities herkennen en maken
  • Gebruik van opbouw, ondergrond en achtergrond
  • Kleurenleer en materiaalgebruik in je presentatie
  • Werken in teamverband
  • Gebruik van bevestigingsmaterialen

2-daagse training Presenteren en Etaleren op maat

Een docente van het Nordwin College mobiliseerde een groep collega’s.  Aan de hand van de door het ministerie benoemde examencriteria organiseerden wij een speciale 2-daagse training Presenteren & Etaleren. De deelnemende docenten kregen tijdens deze twee intensieve dagen de tijd om alle kennis en vaardigheden te oefenen onder deskundige begeleiding.

Naast veel plezier, in de rol als leerling, een unieke kans om ideeën met elkaar uit te wisselen. Er is veel inspiratie opgedaan voor het vormgeven en overbrengen van het eigen lesmateriaal. Met zoveel tips, kennis, inzicht en inspiratie in de bagage kunnen zij de studenten daar zeker verder mee helpen!

Wil je meer informatie over de workshop Presenteren en Etaleren? Of ben je op zoek naar een training of workshop op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee!

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.