Trainingen & workshops

aanbod voor scholen

Een gastdocent nodig? 

Jaarlijks krijgen de leerlingen van de TU Delft een lezing Visual Merchandising als onderdeel van hun Minor Retail Design. Het is voor ons heerlijk om potentieel talent een stapje verder te helpen. En het is voor de opleiding fijn om een externe praktijkgerichte docent voor de groep te plaatsen. Samen werken aan talent, wij snappen ook dat het niet eenvoudig is altijd die kar zelf te trekken.

Op zoek naar extra praktijk voor studenten?

Voor het ROC van Amsterdam, handel & ondernemen, mochten we de toekomstige verkoopspecialisten een verrassende praktijkdag Etaleren & Presenteren geven. Praktisch Leren door zelf aan de slag te gaan! Iedereen was onder de indruk van het resultaat. Trots! 

Zo mochten leerlingen van de diverse Wellant Colleges in opdracht van Beekwilder een inspirerende Praktijkdag Etaleren & Presenteren meemaken in Amsterdam. Veel enthousiaste reacties op de dag zelf en misschien nieuwe vakbroeders en -zusters in de toekomst. 

Praktijkdag ROC van Amsterdam

 

Student Wellant College in actie

Ook voor docenten!

Hulp nodig bij professionalisering van leerkrachten en schoolleiders?
Een docente van het Nordwin college mobiliseerde vorig jaar een groep collega’s. Tijdens een speciale 2 daagse training Etaleren & presenteren, voorzien van de door het ministerie benoemde examencriteria, is er door de docenten veel nieuwe kennis opgedaan. Het waren twee intensieve dagen, met een unieke kans om ideeën met elkaar uit te wisselen.  Er is veel inspiratie opgedaan voor het vormgeven van voor hun eigen lesmateriaal.

Praktijkdag voor docenten van het Norwin college

 

Workshop etaleren en presenteren voor studenten

Op dit moment bieden wij scholen de volgende trainingen en workshops ‘Presenteren & Etaleren’ op locatie aan. Of wat dacht je van een City Trend Tour in Utrecht? Samen de stad in op zoek naar Retail-inspiratie!

Zit voor jouw docenten of studenten de juiste training er niet bij? Neem contact met ons op, we zijn flexibel en vindingrijk!