presenteren en etaleren

praktijk aanbod voor vmbo

Op zoek naar een praktijkles Presentatie en styling?

Ben je op jouw VMBO school verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen met het keuzevak presentatie en styling? Als docent weet je als geen ander hoe belangrijk praktijklessen zijn voor de leerlingen om te groeien! Maar hoe pak je dat aan? Hoe laat je de leerlingen de opgedane kennis en theorie over presenteren, styling en etaleren oefenen in de praktijk? 

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

Presenteren en etaleren leer je door doen!

Naast alle theorie die er is over etalages en het bouwen van een product presentatie wil je als docent ook graag een praktijkdeel aanbieden. Want kennis over de winkeletalage en product presentatie leer je pas echt door het zelf te doen. Maar hoe ga je dit invullen als je de middelen niet hebt? Waar haal je de tijd vandaan om dit te organiseren en hoe kom je aan de juiste materialen? Hoe fijn zou het zijn als je dit praktijkdeel geheel uit handen kunt geven! Aan vakkundige trainers die jouw leerlingen even van je overnemen. En ze eens een lesje (eta)leren! 

Kies voor een praktijkles op jouw school

Wij, Kurien en Marjolein, komen op locatie en nemen de leerlingen graag mee in onze visuele wereld! In de workshops werken we met producten en beelden waarin de leerlingen zichzelf herkennen. De opgedane kennis over het presenteren van een product brengen we direct in praktijk. Door simpele etaleer-oefeningen te voorzien van korte feedback ontstaat er snel een verrassend goed eindresultaat.

Bekijk ons aanbod!

Roc studenten tijdens Training Presenteren en Etaleren

Presenteren & Etaleren BASIS
De leerlingen gaan zelf aan de slag met de basisprincipes van het etaleren. Als eindopdracht maken ze een eigen product presentatie met achter- en ondergrond.

project presenteren en etaleren mbo

Presenteren & Etaleren in 3 modules
Alle basisprincipes over presenteren en etaleren komen aan bod. Met als eindopdracht het bedenken en bouwen van een complete productpresentatie.

docenten workshop

Krijtbord Schrijven BASIS
In een mooi handschrift leren schrijven is de basis voor elke toekomstige ondernemer! De leerling schrijft als eind opdracht een strak A4 krijtbord.

Interessant! Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De trainers, Kurien en Marjolein!

Als ervaren Retail specialisten en trainers weten we dat je een product presentatie pas echt leert maken in de praktijk. Na een korte heldere uitleg zelf aan de slag gaan met producten en materialen die aanspreken. De creativiteit en energie die ontstaat zorgt voor verrassend goede resultaten. Leren door DOEN!
We geloven dat de FUN factor heel belangrijk is om te kunnen leren. Je op je gemak voelen is nodig om te durven proberen, fouten te kunnen maken en vragen te stellen.
De presentaties en oefeningen zijn op het juiste niveau voor de VMBO leerlingen en wensen van de docent. Doordat wij alle materialen in huis hebben zijn we flexibel en kunnen op elke locatie en school komen trainen. 

docenten workshop
Quote docent vmbo
VMBO leerlingen
Quote docent VMBO