Overzicht

SPECIALS

Onze Retail Specials!

Als je binnenkort een beurs/event organiseert zoek je wellicht een leuke kleine workshop waar bezoekers makkelijk op aan kunnen haken. Iets wat leven in de brouwerij brengt en waar bezoekers naast plezier maken ook nog wat kunnen leren.
Of ben je centrummanager en mist jouw ondernemersgroep energie en inspiratie om de uitdagingen van deze tijd de kop te bieden. En wat als de winkelstraat of -centrum wordt vernieuwd, hoe zorg je dan dat de winkeliers en ondernemers mee gaan in de flow?
Wat dacht je van een peptalk in de vorm van een Retail trendlezing of Retail inspiratie tour! Of zou je wel eens willen weten hoe een expert jouw winkel(s) beoordeeld?

We willen geen kans onbenut laten om ALLES uit jouw winkelcentrum, merk, product – of winkelpresentatie te halen! Daarom bieden wij naast ons standaard aanbod van Workshops (hoezo standaard?) nog andere mogelijkheden aan buiten de kaart om. Dit zijn onze Specials:

We gaan op City Trend Tour!

De Retail ideeën liggen op straat, klaar om opgeraapt te worden! Dan moet je wel de juiste bril op zetten. Dat lukt vaak niet in de routine van elke dag. Ruk je los en ga mee met een van onze specials, de Retail Inspiratie Tour.
Leer met nieuwe ogen kijken zodat je beter ziet wat er gebeurd in de winkel wereld om je heen. Word weer nieuwsgierig! Ga met je team op stap in Utrecht en bekijk samen met ons het shopgedrag van je klant eens met andere ogen en laat je verrassen.

Retail trend tour
Retail trend tour

Retail Trendlezing

Met een Retail Trendlezing krijg je inzicht in de toekomst van Retail en vind je nieuwe kansen voor jouw winkel of onderneming. We laten zien welke winkels winnen en waarom. Hoe gaan de winkelstraten van de toekomst eruit zien? En vooral hoe kun je hier als ondernemer op in spelen?

Geen wollige woorden maar heldere taal en gave voorbeelden bij de Retail Trendlezing. Misschien pak je naast inspiratie meteen wat laag fruit mee om direct toe te passen. Want de toekomst begint vandaag. Ook goed in combinatie met de Specials City Trend Tour en de 1 op 1 met expert!

1 op 1 advies met de expert

Heb je een groep van diverse ondernemers in de Workshop? Dan kan een 1 op 1 advies met de expert een leuk idee zijn om aan het programma toe te voegen. Deelnemers leggen hun presentatie uitdaging voor aan de hand van foto’s en gedurende 10 minuten per ondernemer volgt een maatwerk advies.

Interessant! Hier wil ik graag meer over weten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je winkel scannen!

Wil je wel eens weten of de product presentaties in je winkel op de juiste manier zijn ingericht? Benieuwd hoe de totale uitstraling van je winkel(s) beoordeeld wordt door een kundig oog? Laat je winkel eens onder de loep nemen door een Retail expert en kies voor een Winkelscan!
Alle fysieke aspecten die een winkel succesvol maken worden geanalyseerd. Het is dè manier om stapsgewijs te ontdekken waar kansen liggen. Er zijn verschillende opties voor het uitvoeren van een winkelscan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Quickscan of een volledige winkelscan met digitaal verslag!

Ga voor beleving op jouw Event of Vakbeurs!

Beleving, daar draait het tegenwoordig om in de Retailbranche! Ben je als bedrijf op zoek naar extra beleving en kennis voor jouw product of branche tijdens de komende (vak)beurs of klanten event?

Je wilt extra waarde toevoegen voor bezoekers. Je wilt een gave beleving creeren voor klanten in de stand of op een event. Graag geef je bezoekers een nieuwe ervaring mee, en extra Retail skills voor jouw product of branche. Dat kan bijvoorbeeld met een special Speed Workshop Etaleren of een Battle Krijtbord schrijven.
Wil je meer lezen over deze nieuwe manier van inspireren voor klanten? Lees meer in ons BLOG: Kies voor meer beleving op jouw event!

Wat vinden anderen?

Bedankt voor de invulling van ons Workshop plein op de Beauty 2 Buy beurs, dit paste heel goed bij wat we in gedachten hadden.
Korte workshops die uitnodigden om aan te schuiven, mee te doen en mee te dingen naar de leuke prijzen!

Keren Bercovitz

Event Manager, Beauty Trade Professionals

Fijne duiding van de trends en goed vertaald naar de Retail, niet zo ‘high-over’ als anderen.

Na de Trendlezing hebben we een Retail inspiratietour gemaakt door de stad met ons team.

Arriën van den Berg

Senior Store Manager, Trade Mart Jaarbeurs Utrecht

Mag het ietsje meer zijn?

Heb je wensen of wil je andere combinaties maken met een van deze Specials, laat het ons weten. Wij zijn creatief en denken graag met je mee!
Mail ons op info@eenmeterzestig.nl