overzicht aanbod

presenteren & Etaleren

Bekijk ons overzicht Presenteren & Etaleren!

Om meer inzicht, vaardigheden en inspiratie te krijgen in het etaleer vak hebben wij speciaal voor jou als winkelier of ondernemer praktische Workshops over commercieel Presenteren & Etaleren. Presenteren in een winkel wordt ook wel Visual Merchandising (VM) genoemd, letterlijk vertaald: Visueel Verkopen. Bij ons valt het onder de noemer Presenteren & Etaleren.

Voor je winkel of shop is een mooie etalage of een goede product presentatie onmisbaar! Een aantrekkelijke presentatie verkoopt immers beter. Maar hoe maak je een succesvolle product opstelling voor je klanten? Waar plaats je een product presentatie op de winkelvloer?  En hoe stuur je de verkoop met communicatie en licht? Bekijk ons overzicht Presenteren & Etaleren.

Ons aanbod

Praktijk aanbod VMBO

Leer nu de basistechnieken en -vaardigheden voor het maken van een sterke product presentatie of etalage!

praktijk aanbod MBO

Al ervaren en bedreven in het maken van een winkel presentatie? Ga door voor de next level in presenteren!

praktijk aanbod docenten

Kies voor het pakketvoordeel! Je hebt meer effect met dit 2-staps vervolg traject en nog beter resultaat!

Wat vinden anderen?

Wat een spontane trainers!

Goede afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen. Heerlijke materialen om mee te oefenen met mijn producten. En fijn dat ik tussendoor met mijn vragen terecht kon.

Maaike

Mede Eigenaresse, Blur Concept Store Amersfoort

Leerzame Workshop Presenteren & Etaleren in onze winkel met veel eyeopeners, mede ook dankzij de Winkelscan en Maatwerk Branche Presentatie.
Plezierige trainers. Geven goede uitleg + bruikbare tips. Fijn om naar te luisteren.

Marijke v. d. Broek

Medewerker, Wereldwinkel Ermelo

Wat een mooi vervolg op de Basis training! Ik kon nu meer aan de details werken. Een mooie voorbereiding op mijn aanstaande verbouwing. Dank voor jullie eerlijke feedback en inspiratie. Daardoor heb ik geleerd om meer out of the box te denken!

Cyndie Arfman

Eigenaresse, Lovely Blue, Limburg

windowshoppen

10 GRATIS Presenteer & Etaleertips!

Wil je weten hoe je een succesvolle etalage of product presentatie maakt voor jouw winkel?
We hebben de 10 meest essentiële presenteer & etaleertips op een rij gezet. Ga direct aan de slag en maak gebruik van de commerciële kracht van de etalage!

Laat je winkel scannen!

In het overzicht presenteren & Etaleren vind je alles over workshops. Maar misschien wil je ook wel weten hoe de product presentaties in de winkel er eigenlijk voor staan.
Ben je benieuwd hoe de uitstraling van je winkel(s) beoordeeld wordt door een kundig oog? Laat je winkel eens onder de loep nemen door een Retail expert en kies voor een Winkelscan.
Alle fysieke aspecten die een winkel succesvol maken worden geanalyseerd.
Het is dè manier om stapsgewijs te ontdekken waar kansen liggen. Er zijn verschillende opties voor het uitvoeren van een winkelscan mogelijk. Een winkelscan kan goed in combinatie met een Workshop Presenteren & Etaleren BASIS of PRO.

Tell me and I will forget, Show me and I will remember, Involve me and I will learn!

Ga voor beleving op jouw Event of Vakbeurs!

Beleving, daar draait het tegenwoordig om in de Retailbranche! Ben je als bedrijf op zoek naar een extra stukje beleving en kennis voor jouw product of branche tijdens de komende (vak)beurs of klanten event?

Wat voeg je toe voor bezoekers? Hoe creëer je een gave beleving voor klanten in de stand of op een event? Geef bezoekers een nieuwe ervaring mee, en extra Retail skills voor jouw product of branche! Dat kan met bijvoorbeeld een Speed Workshop Etaleren op het aankomende event.
Ben jij ook op zoek naar nieuwe inspiratie voor je klanten? Lees meer in ons BLOG: Kies voor meer beleving op jouw event!