LEREN PRESENTEREN en etaleren

TRAININGEN

WORKSHOPS

 

VOOR RETAILERS, WINKELIERS EN ONDERNEMERS

Speciaal voor jou als winkelier, retailer en ondernemer zijn er praktische trainingen en workshops om meer inzicht en inspiratie te krijgen in het vak etaleren. Weet jij hoe je je producten in je winkel moet presenteren? Leer een product presentatie maken voor je winkel die omzet verhogend werkt! Ook voor de toekomstige winkeliers en ondernemers hebben we een trainingsprogramma. Op scholen geven we praktijkles aan studenten en docenten.

Bekijk ons aanbod

Presenteren & Etaleren

 

Krijtbord Schrijven

Lezingen

 

Lezingen voor jouw branche?

Wat zijn de laatste Retail trends? Hoe ziet de klant jouw branche?  We organiseren lezingen voor de diverse branches en organiseren specials op maat! Graag openen wij ogen en geven veel laagdrempelige tips voor een betere presentatie. We werken ook graag samen met scholen en geven les aan docenten en studenten.

Mogen we jou eens een lesje etaleren? Wij geloven dat je pas iets leert als je je aangesproken voelt en als je lekker zelf mag experimenten. Leren moet vooral leuk zijn!

Ga gelijk aan de slag met de 5 gratis etaleertips!

Kun je niet wachten? We helpen je graag op weg met deze 5 gratis basis etaleer tips voor direct resultaat! Download ze nu en je ontvangt de tips direct in je mailbox. Laat je etalage maar knallen!

wat vinden anderen van ons?

 

eerst kennismaken?
neem contact op

We staan je graag te woord!