overzicht aanbod workshops

Presenteren en Etaleren

Kies een workshop Presenteren en Etaleren!

Om meer inzicht, vaardigheden en inspiratie te krijgen in het etaleer vak hebben wij speciaal voor jou als winkelier of ondernemer praktische Workshops over commercieel Presenteren en Etaleren. Voor je winkel of shop is een mooie etalage of een goede product presentatie onmisbaar! Een aantrekkelijke presentatie verkoopt immers beter.

Hoe maak je een aantrekkelijke etalage of succesvolle product opstelling voor je klanten? Waar plaats je een product presentatie op de winkelvloer? Alles komt aan bod in de Workshops! Bekijk ons overzicht van de Workshops over Presenteren en Etaleren en maak je keuze.

Workshop aanbod

Praktijk aanbod VMBO

Leer nu de basistechnieken en -vaardigheden voor het maken van een sterke product presentatie of etalage!

praktijk aanbod MBO

Al ervaren en bedreven in het maken van een winkel presentatie? Ga door voor de next level in presenteren!

praktijk aanbod docenten

Kies voor het pakketvoordeel! Je krijgt de 2 Workshops Presenteren en Etaleren BASIS en PRO nu met 15% korting! 

Wat vinden anderen?

Wat een spontane trainers! Goede afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen. Goede materialen om mee te oefenen met mijn producten. Fijn dat ik tussendoor met mijn vragen terecht kon.

Maaike

Mede Eigenaresse, Blur Concept Store Amersfoort

Leerzame Workshop Presenteren & Etaleren in onze winkel met veel eyeopeners, mede ook dankzij de Winkelscan en Maatwerk Branche Presentatie.
Plezierige trainers. Geven goede uitleg + bruikbare tips. Fijn om naar te luisteren.

Marijke v. d. Broek

Medewerker, Wereldwinkel Ermelo

Wat een mooi vervolg op de Basis training! Ik kon nu meer aan de details werken. Een mooie voorbereiding op mijn aanstaande verbouwing. Dank voor jullie eerlijke feedback en inspiratie. Daardoor heb ik geleerd om meer out of the box te denken!

Cyndie Arfman

Eigenaresse, Lovely Blue, Limburg

Laat je winkel scannen!

Wil je weten hoe de product presentaties in jouw winkel er voor staan vóór je kiest voor een Workshop Presenteren en Etaleren? Zodat je tijdens de Workshop nog gerichter kunt werken aan jouw product presentaties?
Laat je winkel dan eerst eens onder de loep nemen door onze Retail expert en kies voor een Winkelscan.
Alle fysieke aspecten die een winkel succesvol maken worden geanalyseerd.
Het is dè manier om stapsgewijs te ontdekken waar kansen liggen. Die kansen worden tijdens de daarop volgende Workshop gepresenteerd aan alle deelnemers, en in de eindopdracht direct verwerkt en aangepakt. Kies hier voor de winkelscan die het beste past bij jouw winkel!