Trainingen & workshops

Presenteren & Etaleren

Meer klanten trekken met je winkelpresentatie?

Voor je winkel of shop is een mooie  presentatie in je etalage of een goede productpresentatie bij je entree heel belangrijk! Een goede presentatie verkoopt immers beter. Maar hoe maak je een succesvolle productopstelling voor je klanten? Waar let je op en hoe zorg je dat jouw etalage opvalt? Presenteren, styling en etaleren kun je leren!

Bekijk ons totale aanbod trainingen Presenteren & Etaleren!

Training 0.1 Presenteren & Etaleren (basis)

Dinsdag 27 oktober = VOL
Dinsdag 10 november
Dinsdag 12 januari 2021

10.00-16.00 uur 

Training 0.2 Presenteren & Etaleren

Maandag 2 november
10.00 – 16.00 uur

Training
Visual Merchandising

Datum in overleg
10.00 -16.00 uur

Presenteren en etaleren kun je leren!

Wij denken dat we iedereen iets kunnen leren over het etaleervak, in ieder geval de basistechnieken.
De ene persoon heeft een natuurlijke aanleg voor etaleren, vormen en kleuren. Terwijl het voor een ander best een hele klus kan zijn iets aantrekkelijks neer te zetten. Heb je nog nauwelijks of geen ervaring of kennis over etaleren dan is Training 0.1 Presenteren en Etaleren basis iets voor jou. Heb je de smaak daarna te pakken? Of heb je al ervaring maar wil je meer oefenen en nieuwe inspiratie opdoen? Kies dan voor
Training 0.2 Presenteren en Etaleren.

Met collega’s een training volgen in je eigen winkel? Of op een andere locatie? Dat kan zeker. We zijn flexibel en vindingrijk!

Winkelketens

Hoe krijg je de uitstraling in alle winkels gelijk?

Speciaal voor winkelketens hebben we een Training productpresentatie.
Het belang van de juiste uitstraling en beleving in de (offline) winkels is groot. De bezoekers komen in de winkel jouw merkbelofte echt tegen, dit is het moment van de waarheid!
Volg met je team een training op jouw locatie en bouw met elkaar aan
 een eenduidige uitstraling en presentatie voor alle winkels. Na de training hebben de deelnemers meer inzicht en begrip voor het belang van een goede productpresentatie. En gaan met nieuwe positieve energie aan de slag in de winkels!

Ga gelijk aan de slag met de 5 gratis etaleer tips!

Kun je niet wachten? Wil je meteen beginnen met het etaleren van je winkel? We helpen je graag op weg met deze 5 gratis basis etaleer tips voor direct resultaat! Download ze nu en je ontvangt de tips direct in je mailbox. Laat je etalage maar knallen!
 

Presenteren, styling en etaleren voor scholen

Ben je als VMBO, praktijkschool, MBO opleiding of vakdocent verantwoordelijk voor het lesprogramma van de richting Handel, Economie & Ondernemen? Dan weet je hoe belangrijk de praktijklessen presentatie, styling en etaleren zijn om een goede verkoopspecialist, ondernemer of manager Retail klaar te stomen voor de huidige arbeidsmarkt. Waar kunnen studenten de basisprincipes oefenen in presenteren, styling en etaleren? Of docenten een opfristraining volgen voor dit vak? Wij hebben een mooi aanbod speciaal voor scholen! 

docenten workshop
Quote docent VMBO
training VMBO

Interessant! Neem contact met mij op