De magische stopkracht!

Graag delen wij het geheim van de magische stopkracht van een stoep en krijtbord samen met jou! Waarom? Omdat het echt beter kan! Er valt winst te behalen. Een effectief krijtbord prikkelt de voorbijganger of bezoeker. Trigger je toekomstige klant om binnen te komen. Maak van een kijker een koper!

remake metamorfose krijtbord   

Waarom is een krijtbord voor je zaak zo belangrijk?

Een krijtbord (ook wel stoepbord) voor je winkel is het eerste contact dat je hebt met een eventuele toekomstige klant. Wie zijn krijtbord netjes kan schrijven met een strakke boodschap, heeft zoveel meer kans op hogere omzet. Super belangrijk dus!

klanten beslissen in 2 a 3 seconden of ze ergens naar binnen gaan!

We zien te veel krijtborden in het straat- en winkelbeeld opduiken. Maar sommige (best veel eigenlijk) doen pijn aan onze ogen! Onduidelijke boodschappen, onleesbaar handschrift, verkeerde materialen, of een ronduit slechte lay-out!
Op ons Instagramaccount hebben we #foutebordenvrijdag. Speciaal voor jou een greep uit deze serieuze collectie!

Zelf gemaakt krijtbord fout krijtbord Krijtbord geen fietsen plaatsen

Tja, waar geschreven wordt zie je (taal)fouten. Of scheef geschreven of verregend…  Met een paar goede krijtbord schrijftips leer je in korte tijd een professioneel krijtbord schrijven. Voorkom dat je op ons #foutebordenvrijdag Insta komt!

Wat zijn de voordelen van een krijtbord?

1. Je kunt snel communiceren!

Met een krijtbord ben je actueel en kun je snel handelen. Nieuwe collectie binnen? Communiceren! Nu of Nooit aanbieding? Verse visvangst van de dag op het menu? Schrijf het op!

krijtbord Jozef   krijtbord bij Groenland

2. Met een krijtbord maak je het persoonlijk!

Handgeschreven teksten zijn trendy! Schrijven op een krijtbord wekt bij veel mensen een vertrouwd en herkenbaar gevoel op. Door een persoonlijk handgeschreven tekst op een bord te plaatsen straalt je zaak ambacht en vakmanschap uit. Eigentijds, klanten herkennen een krijtbord als het beeld van nu, je bent mee met de trend!

Ook ziet het er vriendelijker uit wanneer je bijvoorbeeld huisregels of een verbod wil communiceren.

   krijtbord

3. Belangrijk, jouw financiële voordelen

  • eenmalige investering (krijtbord en krijtstiften)
  • Eindeloos in hergebruik
  • Milieu vriendelijk!
  • Snel en flexibel

Kan iedereen leren schrijven op een krijtbord?

Ja! Met het gratis e-werkboek Krijtbord Schrijven!

Speciaal voor winkeliers en horecaondernemers hebben we een E-werkboek Krijtbord Schrijven gemaakt. Dit E-boek leert je op een snelle manier hoe je zelf een goed leesbaar handschrift ontwikkelt waarmee je je eigen krijtbord schrijft voor je winkel, restaurant, kraam of foodtruck. Netjes, strak, goed leesbaar en vooral omzet verhogend! Je kunt meteen aan de slag, en in je eigen tijd!

Waarom gratis?

We vinden dat iedere professionele winkelier en horecaondernemer in staat moet zijn zelf, een goed en
commercieel krijtbord te schrijven. We willen de noodzaak ervan onder de aandacht brengen! Welke boodschap je ook wilt vertellen, een goed geschreven krijtbord is een onmisbaar communicatietool!

   

Schrijf jij je eigen krijtborden al?

Super! Dan kun je onze tips en tricks meteen toepassen bij het schrijven van je volgende krijtbord.

Nog nooit een krijtbord zelf geschreven?

Geen probleem! We leggen je alles in eenvoudige taal en stap voor stap uit. Je allereerste zelfgeschreven krijtbord zal er uitzien alsof je het al jaren zelf doet!

Voor wie?

We hebben het speciaal gemaakt voor winkeliers en horecaondernemers. Maar wij denken dat architecten, Flip-over gebruikers,
etaleurs en stylisten er ook veel aan hebben. Het is eigenlijk voor iedereen die zelf schrijft!

Kan iedereen het leren?

Ja zeker! Ook als je geen talent hebt kun je met onze tips en wat oefening op een professionele manier leren schrijven.

inschrijven werkboek krijtbord schrijven

Wat krijg je?

Deel 1. Je eigen handschrift ontwikkelen

In dit eerste deel leren we je hoe je stap voor stap een eigen schrijf-handschrift leert ontwikkelen. En dat is echt anders dan je gewone handschrift. Het is zeker makkelijker dan je denkt, maar het is wel even oefenen. Er zitten voorgedrukte werkbladen bij en een voorbeeldhandschrift, om het je extra gemakkelijk te maken.

letter A    materiaal om te schrijven

Deel 2. De boodschap

In dit deel leren we je hoe je de juiste boodschap kunt communiceren. Welke tekst gebruik je voor jouw boodschap? Hoe schrijf je een prijs omzet verhogend op?

Over kopen is emotie, promotie, en acties

Je kunt buiten al beginnen met communiceren! Een stoepbord met pakkende tekst helpt de passerende bezoekers over de drempel. Met een pakkende aanbieding kun je de klant sturen in hun keuzes. Breng je klant op een idee! Kopen is immers emotie!

Met een promotie of actie breng je een bestaand of nieuw product uit je assortiment onder de aandacht. We zijn gek op korting, cadeaus en acties! Doe er je voordeel mee. Of gebruik een stukje humor!

klantenbehoefte op een krijtbord Krijtbord Hotdog humor ligt op straat

Deel 3. Vormgeving en Lay-out

Hoe zet je je tekst op de juiste manier op je krijtbord? Welke tekst groot en welke klein? Welk bord past het beste bij jouw zaak en is meteen je visitekaartje? Let op de lay-out! Verder in dit deel uitleg over materiaalkennis, verhoudingen, kleurgebruik en veel tips!

Een mooi krijtbord kan meteen ook je visitekaartje zijn en is een verlengstuk van je winkel!

entree rood en bloem Utrecht  

Leer je liever schrijven onder begeleiding?

Dat kan! Kom naar onze trainingen krijtbord schrijven. Je krijgt Deel 1, 2 en 3 van het werkboek Krijtbord Schrijven mee naar huis in een mooi geprinte versie. Ook leuk met een groep collega’s! Mogen wij  je nog veel meer laten zien? Je inspireren? Klik op de trainingen en schrijf je in!

Uitreiking certificaat training Krijtbord schrijven  

Veel succes!
Kurien en Marjolein