Trainingen & workshops

krijtbord schrijven

De magische stopkracht van het stoep- en krijtbord

Handgeschreven teksten zijn een trend! Een goed krijtbord voor je zaak biedt garantie voor een hogere omzet! Prijs-en promotiekaarten, een menukaart, stoepborden, mooie krijtborden, flip-overs. Een snelle kassa actie of weekend promotie, een van goede dagschotel of verse visvangst? Fijn als je weet hoe je je boodschap gemakkelijk en snel kunt communiceren naar je klant of gast.
Wil je meer leren over het gebruik van een krijtbord in je zaak of onderneming? Snel en flexibel zijn? Op dit moment bieden wij de volgende workshops Krijtbord schrijven aan:

Workshop 0.1 Krijtbord schrijven basis
22 juni 2020

9.30-12.30 uur

Workshop 0.2 Krijt- en stoepborden schrijven
30 juni 2020

9.30-12.30 uur

Krijtbord leren schrijven voor Horeca
Speciaal voor ondernemers de workshop krijtbord schrijven! 

Winkelcommunicatie 0.1 Seminar
Data op aanvraag 

Krijtbord schrijven kun je leren!

Iedereen kan leren schrijven op een krijtbord, in ieder geval een net basis handschrift.
De ene persoon heeft een natuurlijke aanleg voor lay-out en een vaste hand voor netjes en strak schrijven. Terwijl het voor een ander best een hele klus kan zijn überhaupt iets aantrekkelijks op een bord te zetten.

Heb je nog nauwelijks of geen ervaring met schrijven? Dan is de workshop 0.1 Krijtbord schrijven (basis) iets voor jou. Heb je daarna de smaak te pakken? Of heb je al ervaring met schrijven en wil je nu meer oefenen op een groot krijtbord?
Kies dan voor de workshop 0.2 Krijt- en stoepbord schrijven.

Filmpje van een krijtbord metamorfose!

Werkboek Krijtbord schrijven

Krijtborden worden veel gebruikt door winkeliers en horeca ondernemers. Het stoepbord voor je deur is een handig communicatiemiddel voor een winkel actie, product aanbieding of dagmenu. Krijtborden in verschillende maten worden veel gebruikt in de winkel, het restaurant of café. Voor extra promotie, de menu- en wijnkaart.
Eerst meer weten? Download het GRATIS werkboek Krijtbord Schrijven. Zodat je in je eigen tijd zelf aan de slag kunt gaan! 

GRATIS VOOR JOU!

 3-delig werkboek krijtbord Schrijven

EENVOUDIG EN PRAKTISCH
inclusief checklist –  voorbeeld handschrift  – tips & oefenbladen