Trainingen & workshops

krijtbord schrijven

Wat is de magische stopkracht van het krijt- en stoepbord?

Kom meer te weten over het professionele gebruik van een krijtbord in je (toekomstige) zaak of onderneming! Leer hoe je snel en flexibel kunt communiceren. Want een goed en leesbaar geschreven krijtbord biedt garantie voor een hogere omzet. Een snelle kassa actie of weekend promotie, een van goede dagschotel of verse visvangst? Het is belangrijk om je boodschap duidelijk en snel te kunnen communiceren naar je klant of gast. Bekijk ons aanbod!

tekening stift icoon Winkel communicatie

Krijtbord Schrijven op locatie
Op jouw werkplek met collega’s meer leren over communicatie en werken aan je professionele handschrift!

Krijtbord Schrijven voor scholen
Praktijkles in krijtbord schrijven nu ook voor VMBO en MBO studenten. Leren door doen!

Workshop 0.1 Krijtbord Schrijven
Leer nu zelf teksten en cijfers schrijven en ontwikkel een professioneel handschrift. 

Workshop 0.2 Krijt- en Stoepbord Schrijven Hoe schrijf je jouw boodschap strak en leesbaar op een stoepbord? Zodat het klanten aantrekt?

Krijtbord schrijven kun je leren!

Iedereen kan leren schrijven op een krijtbord, in ieder geval een net basis handschrift.
De ene persoon heeft een natuurlijke aanleg voor lay-out en een vaste hand voor netjes en strak schrijven. Terwijl het voor een ander best een hele klus kan zijn überhaupt iets aantrekkelijks op een bord te zetten.

Heb je nog nauwelijks of geen ervaring met schrijven? Dan is de workshop 0.1 Krijtbord schrijven (basis) iets voor jou. Heb je daarna de smaak te pakken? Of heb je al ervaring met schrijven en wil je nu meer oefenen op een groot krijtbord? Kies dan voor de workshop 0.2 Krijt- en stoepbord schrijven.

Filmpje van een krijtbord metamorfose!

Werkboek Krijtbord schrijven

Krijtborden worden veel gebruikt door winkeliers en horeca ondernemers. Het stoepbord voor je deur is een handig communicatiemiddel voor een winkel actie, product aanbieding of dagmenu. Krijtborden in verschillende maten worden veel gebruikt in de winkel, het restaurant of café. Voor extra promotie, de menu- en wijnkaart.
Eerst meer weten? Download het GRATIS werkboek Krijtbord Schrijven. Zodat je in je eigen tijd zelf aan de slag kunt gaan! 

GRATIS VOOR JOU!

 3-delig werkboek krijtbord Schrijven

EENVOUDIG EN PRAKTISCH
inclusief checklist –  voorbeeld handschrift  – tips & oefenbladen