winkelcommunicatie

workshop 0.1
handlettering

Handlettering is een trend

Teken letters met karakter

Handlettering. We zien het overal. Er is een enorme behoefte aan dit soort handgeschreven teksten, letters met karakter. Handletteren is meer dan mooi schrijven, het is tekenen en versieren met letters.
Handgeschreven communicatie op een bord straalt ambacht en vakmanschap uit. Eigentijds, klanten herkennen het als het beeld van nu, je bent mee met de trend!

Een goed krijtbord werkt omzetverhogend! 

Je komt meer te weten over:

Letters!
Je krijgt een stukje theorie over de verschillende basis lettergroepen, en leert hoe ze zijn opgebouwd.

Het werken op verschillende ondergronden. De verschillende schrijfmaterialen en hoe ze te gebruiken. We werken naast potlood en stiften ook met waterverf.

Je krijgt tips over hoe je de verschillende lettertypes kunt gebruiken en tricks wij laten bijvoorbeeld zien hoe je meer bereikt met schaduw en kleurgebruik.

We houden het simpel!

Hoe vertaal je deze trend naar je eigen onderneming? Wil je ook op een professionele en snelle manier een persoonlijke boodschap kunnen communiceren? Die je klant raakt?

In onze workshop leren we je tips en tricks zodat ook jij professioneel kunt handletteren! Het lijkt moeilijker dan het is!

Ga je zelf aan de slag!

Je leert de diverse lettertypes zelf te tekenen.

Ga je zelf oefenen met stift om een mooi scripthandschrift te creëren/ ontwikkelen. 

Leer je een lay-out/ vlakverdeling te ontwerpen voor je eigen boodschap. Hoe creëer je een pakkend beeld dat precies communiceert wat je wilt vertellen? Welke versieringen kun je gebruiken?

Deze workshop is een mooi vervolg op de Trainingen Winkelcommunicatie 0.1 en 0.2, maar kan ook als losse workshop gevolgd worden.

Informatie

Datum:
9 april 2019

Tijd:
9.30 tot 12.30 uur
met een kleine pauze

Locatie:

Provincie Utrecht
Raadzaal Gemeentehuis Cothen

Op locatie kan ook!

Investering

Kosten:
€ 80, – excl. btw

Inclusief:
koffie & thee
Materialen

Trainers:
Kurien en Marjolein

Eerst meer weten?
Mail ons: info@eenmeterzestig.nl